Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşlemci pinlerini kontrol etmek için işlemciyi söktüm. Kısmen düzelttim ama anakart işlemci yuvası bu şekilde. İşlemci yuvasında sorun var mı? Bana bazı pinler yokmuş gibi geldi.
Resim biraz açılı durduğundan mı bilemiyorum ama orta bölüm temas noktaları içeride görünüyor gibi ki bunu nasıl başardınız? Pek mümkün değildir bu pimleri içeri göçertmek ondan soruyorum.
Resim biraz açılı durduğundan mı bilemiyorum ama orta bölüm temas noktaları içeride görünüyor gibi ki bunu nasıl başardınız? Pek mümkün değildir bu pimleri içeri göçertmek ondan soruyorum.
İşlemci ile birlikte gelmez normalde anakart bir sorun olmuş olmalı yada siz kelepçesini sökmeden çektiniz işlemciyi bu sorun başka türlü olmaz.
Şuan sorun var gibi görünüyor pinlerde yani anakartı eğer riske atmak istemiyorsanız kullanmayın servise yollayabilirisiniz.