Am4 söket anakart ve bunlarda pin olmaz pinler işlemcide olur. Şu an gözle görülür bir sıkıntı yok anca işlemcinizde ki pinler kopmuş ve anakartta kalmış olabilir işlmecide ki pinlerde kırık var mı ? Yakınlaştırınca bazi yerlerde tıkanıklık var gibi onları kontrol edin ? Genel anlamda buradan iyi gibi görünüyor ama siz söketi fırça ya da düşük çalışma koşulunda elektrik süpürgesi ile üstten yuvaya yakın tutup temizleyin zaten işlemcinizin kırık pini yoksa anakartta kalmamışsa problem olmazİşlemcimin pinlerini eğmiştim kırılanda olmuştu bu anakartın çöp olmasınamı sebep oldu karanlık yerlerde pin olmasımı gerektiEkli dosyayı görüntüle 8007Ekli dosyayı görüntüle 8007
Sokette flashla bakınca çoğu pin girişinin içinde birşey parlıyo ama bazı yerlerde yok işlemcininde 1 adet kırığı varAm4 söket anakart ve bunlarda pin olmaz pinler işlemcide olur. Şu an gözle görülür bir sıkıntı yok anca işlemcinizde ki pinler kopmuş ve anakartta kalmış olabilir işlmecide ki pinlerde kırık var mı ? Yakınlaştırınca bazi yerlerde tıkanıklık var gibi onları kontrol edin ? Genel anlamda buradan iyi gibi görünüyor ama siz söketi fırça ya da düşük çalışma koşulunda elektrik süpürgesi ile üstten yuvaya yakın tutup temizleyin zaten işlemcinizin kırık pini yoksa anakartta kalmamışsa problem olmaz
İşlemcinin kırık pini anakartta değilse sorun yok ama emin değilsen elektrik süpürgesi yardımıyla evde olduğunu düşünerek prof aletlerin yoksa borusu ile yakından tut pinlerin içindekini çekecektir toz kir varsa oda gidecektir ama küçük oval fırçalış başlıkları varsa onu takıp üstünde gezdirerekte yapabilirsin.Sokette flashla bakınca çoğu pin girişinin içinde birşey parlıyo ama bazı yerlerde yok işlemcininde 1 adet kırığı var
İşlemci paramı biriktirdim anakart bozuksa onuda bekleyip beraber alıcam fakat emin olamadım heryerde pin gözüküyo ordakiler yamuk kırık bile olabilir bu halde çalışırmıİşlemcinin kırık pini anakartta değilse sorun yok ama emin değilsen elektrik süpürgesi yardımıyla evde olduğunu düşünerek prof aletlerin yoksa borusu ile yakından tut pinlerin içindekini çekecektir toz kir varsa oda gidecektir ama küçük oval fırçalış başlıkları varsa onu takıp üstünde gezdirerekte yapabilirsin.
Anakarta başka işlemci takıp anakartı denersin ama yeni işlemci oturmazsa zorlayıp takma çıkar microskopla bakılıp sökette zarar varsa tamir edilir.