Soru Anakart SSD Uyumu

behzat.Ç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Anakart PCIe 3.0, almak istediğin ssd PCIe 4.0. çalışır fakat okuma yazma hızı yüksek olmaz maks PCIe 3.0 kadar olur. Bundan dolayı dah adüşük hızlı PCIe 3.0 tercih etmeni öneririm boşa fazla para vermek yerine

KS

behzat.Ç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anakart PCIe 3.0, almak istediğin ssd PCIe 4.0. çalışır fakat okuma yazma hızı yüksek olmaz maks PCIe 3.0 kadar olur. Bundan dolayı dah adüşük hızlı PCIe 3.0 tercih etmeni öneririm boşa fazla para vermek yerine
Cevap için teşekkürler. Fakat bir sorum olacak sizin PCI dediğiniz kısma baktım ana kart özelliklerinden "PCI Express 4.0" yazıyor bu farklı bir şey mi yoksa yanlış mı gördünüz hocam ?
pcı.png

Bu başka bir şey ise sizin dediğiniz gibi ana kartım PCIe 3.0 ise önerebileceğiniz max 2.5k bandında bir ssd var mıdır ?
Çok bilmediğimden mütevellit biraz detay ya da saçma soruyor olabilirim hocam kusura bakmayınız.

Son düzenleme:
KS

behzat.Ç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bütçen düşükse crucial al geç en uygun 1 tb ne varsa ( vatanda indirim oluyor webe özel)
Cevap için teşekkürler. Fakat bir sorum olacak sizin PCI dediğiniz kısma baktım ana kart özelliklerinden "PCI Express 4.0" yazıyor bu farklı bir şey mi yoksa yanlış mı gördünüz hocam ?
pcı.png

Bu başka bir şey ise sizin dediğiniz gibi ana kartım PCIe 3.0 ise önerdiğiniz ssd'lerden alacağım
Çok bilmediğimden mütevellit biraz detay ya da saçma soruyor olabilirim hocam kusura bakmayınız.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
O ekran kartı için olan kısım, size şöyle bi link bırakıyım :

1710844476488.png

KS

behzat.Ç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki