Merhaba,Yeni bir işlemci aldım da R7 5800X3D anakart a320m a pro var ne önerirsiniz anakart olarak?
ucuz yollu bir anakart alabilirim max 2.5 3Merhaba,
Bir bütçe var mi? Kafanız da. Eğer yoksa ' MSI MPG X570 Gaming '' Önere bilirim size. Veya ' ASUS ROG Strix ' Serisinden birini.
2.5-3 e 5800x3d için anakart bulabileceğinizi düşünmüyorum.ucuz yollu bir anakart alabilirim max 2.5 3
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550m-a-pro-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1086442469.html ( MSI B550M-A PRO AMD )ucuz yollu bir anakart alabilirim max 2.5 3
Niye bulunmasın giriş seviyesi anakart kullanır, imkanı olursa veya isterse de elit segmente geçer.2.5-3 e 5800x3d için anakart bulabileceğinizi düşünmüyorum.
İsterse 600 tl lik anakart kullanır, birazcık performans farkı olur o da önemsenmeyecek derecede.2.5-3 e 5800x3d için anakart bulabileceğinizi düşünmüyorum.
600 TL lik anakart kullanırsan VRM ler yanar.İsterse 600 tl lik anakart kullanır, birazcık performans farkı olur o da önemsenmeyecek derecede.
Her şey sadece performans değil çoğu alt segment anakartlarda soğutucu yok 1 saat oynarsın sonra yanarsınİsterse 600 tl lik anakart kullanır, birazcık performans farkı olur o da önemsenmeyecek derecede.
Her şey sadece performans değil çoğu alt segment anakartlarda soğutucu yok 1 saat oynarsın sonra yanarsın![]()
O.C yapmadığı sürece ki zaten yapamaz ama bir şey olacağını düşunmüyorum. 2.el vrm soğutmalı ucuza anakart alırsın öyle kullanırsın. Ama sonuçta 1 kere alıyorsun kaliteli almak her zaman iyidir.600 TL lik anakart kullanırsan VRM ler yanar.
Tavsiyem bütçeyi artırıp bunu alman. Sonuçta bir kere alacaksın aldın mı tam al.
![]()
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com