Anakart Üzerinde PC çalışırken ön kasa bağlantılarını çekmek zarar verir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lillagol37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, bir şey merak ettim uygulayamacağımdan size soruyorum. :D
PC çalışırken üzerinden herhangi bir şey kablo bileşen çıkarılmaz değil mi geçen power PW, reset SW, HDD LED çalışırken çıkarsam nolur diye aklıma takıldı ne olur anakart ölür değil mi? :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ana birimlerin yani anakart 24pin, CPU Power ve Fan bağlantısı, GPU Güç kablosu ve Windows kurulumu olan diskin kabloları hariç kısa devre yaptırmadan her kabloyu sökebilirsiniz sistem açık haldeyken ama tabi ki önermem bunu yapmanızı. :)

KS

lillagol37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ana birimlerin yani anakart 24pin, CPU Power ve Fan bağlantısı, GPU Güç kablosu ve Windows kurulumu olan diskin kabloları hariç kısa devre yaptırmadan her kabloyu sökebilirsiniz sistem açık haldeyken ama tabi ki önermem bunu yapmanızı. :)

Fanı çıkardım çalışırkende bir şey olmadı tabi direk anakarta bağlı değil RGB hub üzerine bağlı fanlar sanırım ondan bir şey olmadı :D

KS

lillagol37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:

Hocam bir de facebook grubunda ban yemişim gruba dikkat etmeyerek bir hata mı yaptım acaba güzel postlar atılıyordu bi açılma ihtimali varsa kontrol edermisiniz rica etsem :)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004694885250

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ban olayını aktardım. Gerisi Facebook grup yönetiminde artık. 

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri