Soru Anakart Yamuk Pin Sorun Yaratır Mı?

whystreo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selam,
Az önce anakart pinlerinin üstüne macun damladı ve almaya çalışırken çok az bir yamulma oldu bu sorun yaratır mı?
Yamulmadan önce ve yamulduktan sonra Cinebench r23. benchmark testlerini karşılaştırdım aynı puanlarda ve ısı değerleri de aynı.
Bir sorun olur mu?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_9438.jpg
    IMG_9438.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 17
  • IMG_9440.jpg
    IMG_9440.jpg
    345.9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_9441.jpg
    IMG_9441.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 15
  • IMG_9442.jpg
    IMG_9442.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 14
  • IMG_9443.jpg
    IMG_9443.jpg
    981.9 KB · Görüntüleme: 15

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Eliniz yatkınsa bu tür işlere çok yavaş harektlerle diğer pinlerle aynı hizaya getirin düzeltin desem kırılma ihtimalide var. Düzeltmeyin desem ne olucak diyeceksiniz. Bence profesyonel birinden yardım alın.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Arkadaşlar selam,
Az önce anakart pinlerinin üstüne macun damladı ve almaya çalışırken çok az bir yamulma oldu bu sorun yaratır mı?
Yamulmadan önce ve yamulduktan sonra Cinebench r23. benchmark testlerini karşılaştırdım aynı puanlarda ve ısı değerleri de aynı.
Bir sorun olur mu?
Profesyonel bir yardım alın yada anakartı değiştirin.

KS

whystreo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eliniz yatkınsa bu tür işlere çok yavaş harektlerle diğer pinlerle aynı hizaya getirin düzeltin desem kırılma ihtimalide var. Düzeltmeyin desem ne olucak diyeceksiniz. Bence profesyonel birinden yardım alın.
Profesyonel bir yardım alın yada anakartı değiştirin.
Ürünü satarak yeni kart alacağım, farklı bir anakart sipariş ettim.
45 dakika kadar normal kullanım sağladım. 15 dakika da Cinebench R23 ile benchmark yaptım. Herhangi bir sorun yaşanmadı, donma kasma. Benchmark sonuçları da öncekiyle aynı.
Şu anda kapattım, yeni anakart gelene kadar kullanım sağlamayacağım. İşlemcide kalıcı bir hasar vs. bırakmış mıdır?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Ürünü satarak yeni kart alacağım, farklı bir anakart sipariş ettim.
45 dakika kadar normal kullanım sağladım. 15 dakika da Cinebench R23 ile benchmark yaptım. Herhangi bir sorun yaşanmadı, donma kasma. Benchmark sonuçları da öncekiyle aynı.
Şu anda kapattım, yeni anakart gelene kadar kullanım sağlamayacağım. İşlemcide kalıcı bir hasar vs. bırakmış mıdır?
sorun olmamıştır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri