Anakart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eyüp Koçak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim sık sık konu açıyorum bu 3 oldu umarım yanlışım yoktur. Bilgilerinize ihtiyacım olduğu için.
Ana kartım gigabyte b250 m modeli şu an bu kartta gtx 1050ti i5 6500 işlemci kullanıyorum. Ben ilerleyen zamanlarda, ekran kartı ve işlemcim yükseltmek istediğimde bu karta uyum sağlarmı. Nvidia ve intel den başka model düşünmeyecem. Cevaplarınızı bekliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eyüp Koçak' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim sık sık konu açıyorum bu 3 oldu umarım yanlışım yoktur. Bilgilerinize ihtiyacım olduğu için.
Ana kartım gigabyte b250 m modeli şu an bu kartta gtx 1050ti i5 6500 işlemci kullanıyorum. Ben ilerleyen zamanlarda, ekran kartı ve işlemcim yükseltmek istediğimde bu karta uyum sağlarmı. Nvidia ve intel den başka model düşünmeyecem. Cevaplarınızı bekliyorum

B250 çipseti için aşağıdaki linkte olan listedeki tüm işlemcileri takabilirsiniz ve bu işlemciler dışında bir işlemciyi BIOS update vs. dahil hiçbir şekilde kullanamazsınız sorarsınız diye bunu baştan söylemek istedim. Ekran Kartı konusında bir sıkıntı yok her Ekran Kartını kullanabilirsiniz burada işlemcinize darboğaz yapmayacak bir Ekran kartı yada tam tersi Ekran kartına darboğaz yapmayacak bir işşemci seçmeniz gerek hepsi bu kadar.

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/B250.html

Sorunuzun öyle uzun uzaya bir cevabı yok herşey bu kadar. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri