Yardım Anakartın Pinleri Yamulmuş

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İyi günler arkadaşlar 6 aydır kullandığım anakartımın işlemci Soket pinlerinden 2 tanesi gördüğüm kadarıyla yamulmuş bu şekilde cihaz çalışıyor herhangi bi hata kodu vs almadım bu zamana kadar sizce bu pinleri düzeltirsem herhangi Bi sorun olurmu ilerde kurtarılırmı

Ekli dosyalar

• IMG-20260413-WA0003.jpg
    IMG-20260413-WA0003.jpg
    921.5 KB · Görüntüleme: 8

Goiisfurious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
valla bende öyle olmuştu dikiş iğnesi ile düzelte bildiğim kadar düzelttim sistem çalışıyor bi sıkıntı görmedim. düzeltme yaparken ters yönde çok fazla zorlama yeter

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
valla bende öyle olmuştu dikiş iğnesi ile düzelte bildiğim kadar düzelttim sistem çalışıyor bi sıkıntı görmedim. düzeltme yaparken ters yönde çok fazla zorlama yeter
Biraz ince işçilik olduğu için mikroskop altında düzeltilmesini daha sağlıklı buluyorum tanıdığım bu işlerden anlayan tamirci var ücret almam dedi ama kırık vs yok diye görüyorum ben yamuk var sadece diye görüyorum çok ince çünkü pinler bunlar düzelttikten sonra çalışırsa satışını yapsam sorun olurmu

Goiisfurious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
şahsen bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum. benim anakart çalışmıyordu iğne ile düzeltim çalıştı. hatta bi ara macun olmuştu pin yuvası ve işlemci yüzü kolanya ile sildim bi sıkıtı yok yani performans olarak da bu kadar tatıntı yapmayın derim

Biraz ince işçilik olduğu için mikroskop altında düzeltilmesini daha sağlıklı buluyorum tanıdığım bu işlerden anlayan tamirci var ücret almam dedi ama kırık vs yok diye görüyorum ben yamuk var sadece diye görüyorum çok ince çünkü pinler bunlar düzelttikten sonra çalışırsa satışını yapsam sorun olurmu

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
şahsen bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum. benim anakart çalışmıyordu iğne ile düzeltim çalıştı. hatta bi ara macun olmuştu pin yuvası ve işlemci yüzü kolanya ile sildim bi sıkıtı yok yani performans olarak da bu kadar tatıntı yapmayın derim
Ücretsiz pinleri düzeltirsem daha iyi olmaz mı hocam kartı satıcaktım bu şekilde kimse almak istemez zaten çalıştığını söylesem bile tedirgin olur insan ister istemez o yüzden bu işi bilen birine yaptırıp satsam daha iyi olmaz mı anakart işinden anlayan birisi yani

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri