Bios güncellemesi nasıl yapılıyor bilgisayar işinden fazla anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirimBios sürümü eğer güncel değilse o işlemci ile görüntü vermiyor. Bios güncellemesi yapmak çözüm olur.
Ben daha kasayı topluyorum hocam görüntü gelir mi şuan ki haliyle?İlk olarak Windows + R tuşuna basıp açılan yere "msinfo32" yazın ve yine açılan kısımda biraz ortalarda Bios sürümü/tarihi yazan kısmı ister yazın ister SS alın. Bakalım ki sürümünüz güncel mi. Güncel ise hiç gerek kalmaz.
Şuan gelmeyebilir. Anakartı daha almadıysanız alacağınız yere Bios güncelleme talebini iletin. Eğer aldıysanız herhangi bir bilgisayarcı da bu işi yapabilir ama para alırlar diye düşünüyorum.Ben daha kasayı topluyorum hocam görüntü gelir mi şuan ki haliyle?
Anakartı aldım hatta kurdum ama ekran kartımın gelmesini bekliyorumŞuan gelmeyebilir. Anakartı daha almadıysanız alacağınız yere Bios güncelleme talebini iletin. Eğer aldıysanız herhangi bir bilgisayarcı da bu işi yapabilir ama para alırlar diye düşünüyorum.
O işlemcide dahili grafik birimi var diye biliyorum monitörü anakarta bağlayıp sistemi çalıştırmayı deneyebilirsiniz. En azından görüntü gelirse iyi olur.Anakartı aldım hatta kurdum ama ekran kartımın gelmesini bekliyorum
Birde geçen şuanki haliyle kasayı çalıştırmayı denedim çalıştı ama DRam hatası verdi o neyle alakalı olabilirAnakartı aldım hatta kurdum ama ekran kartımın gelmesini bekliyorum
Denedimde olmadıO işlemcide dahili grafik birimi var diye biliyorum monitörü anakarta bağlayıp sistemi çalıştırmayı deneyebilirsiniz. En azından görüntü gelirse iyi olur.
O zaman büyük ihtimalle sürümden dolayı görüntü alamıyorsunuz. Bir tanıdığınız varsa 12.nesil işlemcisi olan birinden ödünç isteyebilirsiniz yada dediğim gibi bir bilgisayarcıya yada Vatan'a falan götürmek lazım.Birde geçen şuanki haliyle kasayı çalıştırmayı denedim çalıştı ama DRam hatası verdi o neyle alakalı olabilir
Denedimde olmadı
Tamamdır teşekkür ederim iyi günlerO zaman büyük ihtimalle sürümden dolayı görüntü alamıyorsunuz. Bir tanıdığınız varsa 12.nesil işlemcisi olan birinden ödünç isteyebilirsiniz yada dediğim gibi bir bilgisayarcıya yada Vatan'a falan götürmek lazım.