Dostlar selam, sistemin bütün parçaları tamamlandı. Bu parçaları Ankara'da nerede kurdurabilirim? Bildiğiniz, duyduğunuz güvenilir, gerekli tüm testleri uygulayabilecek bir yer var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!
ugur.gozaydin' Alıntı:Montajı yaptırabileceğiniz bir yer bilmiyorum açıkçası ama isterseniz size canlı yayın ile montaj yaptırabilirim. Eliniz biraz yatkınsa hiç sorun olmadan montaj yapabilirsiniz. Öyle çok zor değil.
ugur.gozaydin' Alıntı:Her konuda yardım ederim size isterseniz. Bu tarz canlı video yardımı ile hiç deneyimi olmayan pek çok kişiye sistem toplattım ve sıkıntı yaşayan veya toplayamayan olmadı şuana kadar. Test vs. şeylerini ben size anlatırım montaj sonrası yada isterseniz uzak bağlantı ile ben hallederim. Karar size ait ama siz yapabilirsiniz el beceriniz olması yeterli zaten ben anlatacağım size ne yapmanız gerektiğini. Yok ben yapamam derseniz ben Ankara 'da bir yer bilmiyorum maalesef onu facebook grubumuzda sormanız gerek daha çok yanıt alırsınız yer konusunda.