nası yani kasayı normal açma kapama tuşundan açmıyor musunuz?Hocam en son calismiyordu power tuşu
nası yani kasayı normal açma kapama tuşundan açmıyor musunuz?Hocam en son calismiyordu power tuşu
Açabiliyorum ama maalsef kapatamıyorum basılı tutaraknası yani kasayı normal açma kapama tuşundan açmıyor musunuz?
Bu geçen sefer hatada da olmuştu ve sonra düzelmistiAçabiliyorum ama maalsef kapatamıyorum basılı tutarak
Statik elektirik ne kadar zamanda boşalır 1 dk boyunca aralikli yaptim dediğiniz gibianladım kapatın direk psudan belki statik birikmiştir onu boşaltmayı deneyin power kablosunu sökün ve kasa açma tuşuna basın ayrıca ramleri komple sökün hiç ramleri takmadan çalıştırın kasayı
güç kablosunu söküp 1 kere açma düğmesine basmanız yeterli ramleri komple sökün hiç takmayın flashback anakartlarlar ramsizde biosa girer
Yani hiçbir şey değişmedi...güç kablosunu söküp 1 kere açma düğmesine basmanız yeterli ramleri komple sökün hiç takmayın flashback anakartlarlar ramsizde biosa girer yine kasayı açtıktan sonra 3 dk bekleyin
2024-10-17 yüklü biosu flashla kurtarmak için bir eskisini yapmıştım beta olmayan bu2024-12-19 bios güncelemesi gelmiş o mu yüklü anakartta
direk 1 tane rami en 1. sokete takın ve kasyı çalıştırın bekleyin
Rami 1 e taktim sadece bekliyorum en soldan 1 e2024-12-19 bios güncelemesi gelmiş o mu yüklü anakartta
direk 1 tane rami en 1. sokete takın ve kasyı çalıştırın bekleyin
Hocam bunu yarın yapabilirim ancak saat malum tekli ram öneriniz icin ne kadar beklemeliyimen son geleni indirin flashbackle yükleyin
Her seh için teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuzşuan hala açılmadıysa takılı olanı sökün diğer rami en başa takıp çalıştırın olmazsa yarına bakarız tekrardan
Hocam merhaba Bugün sabah uyandım ramler sökük psu kablosu sökük idi ramleri takip çalıştırdım cpu ışığı bir anda söndü ama dram ışığı sönmedi anlayamıyorum neden olduğunune demek keşke çözülseydi
Şimdi de yine çalıştırdım cpu ışığı yeniden yanıyorHocam merhaba Bugün sabah uyandım ramler sökük psu kablosu sökük idi ramleri takip çalıştırdım cpu ışığı bir anda söndü ama dram ışığı sönmedi anlayamıyorum neden olduğunu
Hocam bilgisayarına götürdüm adam bastı power tuşuna çalıştı inanilmaz sadece sizin dediklerinizi taktıktan sonra fanlarim çok hızlı çalışmaya başladı ve sesli biosa girmeye korkuyorum artıkne demek keşke çözülseydi
harikasınız çok teşekkür ederim dediğim gibi başka monitöre taktı düzeldihocam sevindim çalıştığına aslında olması gereken kablolama o şekilde yapılır dediğim gibi biraz açıp beklemek gerekebilir herhangi bir sorununuzda elimden geldiğimce yardımcı olurum.
Teşşekür ederim yorumlarınız için hepsini nedenim destek hattını aramak yerine bilgisayarcıya götürdüm adam kendi monitörüne bağlayıp power tuşuna bastı dümdüz açıldı anlamadığım şekildeMSI B650M Gaming Plus Wifi anakartın için en son BIOS sürümünü indirip yükle CMOS baterisini en az 5 dakika kadar çek ve yeniden yerleştir BIOS ayarlarını sıfırlayarak sorunu çözebilir birde teknoloji destek hattı var bende aradım aynı sorun için istersen destek için arayabilirsin