Yardım Anlamsız Anakart Hatası

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
anladım kapatın direk psudan belki statik birikmiştir onu boşaltmayı deneyin power kablosunu sökün ve kasa açma tuşuna basın ayrıca ramleri komple sökün hiç ramleri takmadan çalıştırın kasayı

KS

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
anladım kapatın direk psudan belki statik birikmiştir onu boşaltmayı deneyin power kablosunu sökün ve kasa açma tuşuna basın ayrıca ramleri komple sökün hiç ramleri takmadan çalıştırın kasayı
Statik elektirik ne kadar zamanda boşalır 1 dk boyunca aralikli yaptim dediğiniz gibi
Ramleri tekrar mı söküp deneyeyim

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
güç kablosunu söküp 1 kere açma düğmesine basmanız yeterli ramleri komple sökün hiç takmayın flashback anakartlarlar ramsizde biosa girer yine kasayı açtıktan sonra 3 dk bekleyin

KS

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Ekli dosyalar

• 17388940856147002696895548160297.jpg
    17388940856147002696895548160297.jpg
    994.1 KB · Görüntüleme: 2

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
2024-12-19 bios güncelemesi gelmiş o mu yüklü anakartta

direk 1 tane rami en 1. sokete takın ve kasyı çalıştırın bekleyin

KS

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

2024-10-17 yüklü biosu flashla kurtarmak için bir eskisini yapmıştım beta olmayan bu

Rami 1 e taktim sadece bekliyorum en soldan 1 e

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
şuan hala açılmadıysa takılı olanı sökün diğer rami en başa takıp çalıştırın olmazsa yarına bakarız tekrardan

KS

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
ne demek keşke çözülseydi
Hocam merhaba Bugün sabah uyandım ramler sökük psu kablosu sökük idi ramleri takip çalıştırdım cpu ışığı bir anda söndü ama dram ışığı sönmedi anlayamıyorum neden olduğunu

Hocam merhaba Bugün sabah uyandım ramler sökük psu kablosu sökük idi ramleri takip çalıştırdım cpu ışığı bir anda söndü ama dram ışığı sönmedi anlayamıyorum neden olduğunu
Şimdi de yine çalıştırdım cpu ışığı yeniden yanıyor

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam sevindim çalıştığına aslında olması gereken kablolama o şekilde yapılır dediğim gibi biraz açıp beklemek gerekebilir herhangi bir sorununuzda elimden geldiğimce yardımcı olurum.

tibetatilgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
MSI B650M Gaming Plus Wifi anakartın için en son BIOS sürümünü indirip yükle CMOS baterisini en az 5 dakika kadar çek ve yeniden yerleştir BIOS ayarlarını sıfırlayarak sorunu çözebilir birde teknoloji destek hattı var bende aradım aynı sorun için istersen destek için arayabilirsin

KS

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
hocam sevindim çalıştığına aslında olması gereken kablolama o şekilde yapılır dediğim gibi biraz açıp beklemek gerekebilir herhangi bir sorununuzda elimden geldiğimce yardımcı olurum.
harikasınız çok teşekkür ederim dediğim gibi başka monitöre taktı düzeldi :D Tek sorunum çoklayıcıya bağladığım fanlar son hızda dönüyor biosa girmeye yemiyor artık :D teşekkür ederim tekrardan

MSI B650M Gaming Plus Wifi anakartın için en son BIOS sürümünü indirip yükle CMOS baterisini en az 5 dakika kadar çek ve yeniden yerleştir BIOS ayarlarını sıfırlayarak sorunu çözebilir birde teknoloji destek hattı var bende aradım aynı sorun için istersen destek için arayabilirsin
Teşşekür ederim yorumlarınız için hepsini nedenim destek hattını aramak yerine bilgisayarcıya götürdüm adam kendi monitörüne bağlayıp power tuşuna bastı dümdüz açıldı anlamadığım şekilde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri