hiçbir yama %100 güvenilir dğeilEkli dosyayı görüntüle 33536
Böyle bir uyarı verdi sorun olur mu
önceden farklı bi siteden kurmuştum böyle uyarı vermemiştihiçbir yama %100 güvenilir dğeil
Çeviri yama patch dosyalarını atarmısın veya indirdiğin siteyi kontrol edeyim virüs durumunu.Ekli dosyayı görüntüle 33536
Böyle bir uyarı verdi sorun olur mu
Yama değildi kendi sitesinden uygulamasını indirdim onu tarattımÇeviri yama patch dosyalarını atarmısın veya indirdiğin siteyi kontrol edeyim virüs durumunu.
Tamam site veririmisin uygulamasını indirip bakayım o zaman.Yama değildi kendi sitesinden uygulamasını indirdim onu tarattım
Tamam site veririmisin uygulamasını indirip bakayım o zaman.
Backdoor oluşturan yani bilgisayarında arka kapı portu oluşturan crypterlanmış bir dosya var. Ne işe yarıyor dersen bilgisayarına bir kapı açıyor ve istediği zaman o kapıdan girebiliyor. Kurmamanı öneririm.![]()
ÜYELİK | Anonymous Çeviri
Üyelik sistemimiz ile sitemize ve programımıza üyelik, üyelere özel açılan Discord sunucumuza katılım, ek roller ve projeler hakkında detaylı bilgilendirme hizmeti almış olacaksınız.www.anonymousceviri.com
aslında başlıkta ismi vardı ama neyse kusura bakmayın geç cevap verdim
anladım kurmadım zaten ama forumlarda herkes güvenilir falan demiş garipBackdoor oluşturan yani bilgisayarında arka kapı portu oluşturan crypterlanmış bir dosya var. Ne işe yarıyor dersen bilgisayarına bir kapı açıyor ve istediği zaman o kapıdan girebiliyor. Kurmamanı öneririm.
Kurma kankam inceledim bizzat eğer isterlerse bilgisayarını bir daha açılmamak üzere anakartını yakabilirler bilgilerini alabilirler vs.anladım kurmadım zaten ama forumlarda herkes güvenilir falan demiş garip
ismindende belli ediyodu az çokKurma kankam inceledim bizzat eğer isterlerse bilgisayarını bir daha açılmamak üzere anakartını yakabilirler bilgilerini alabilirler vs.
Ne demek her zaman.ismindende belli ediyodu az çoksağol
Tamamına imzamı atarım. Anonymous çeviriyi ben de uzun zamandır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.Anonymous ekibinin çevirisi olan 20'den fazla oyunu oynadım ve bu zamana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve şuanda da oynamayı planladığım bir oyun olan Dragon's Dogma 2 için çeviri yapıyorlar, bu çeviri tamamlandıktan sonra tekrar üyelik alıp kullanmaya devam edeceğim. Tavsiye ederim.
Virüs uyarısı ile ilgili olarak, ekibin kendi Discord sunucusundaki SSS kanalına alttaki gibi bir açıklama mevcut. Yapılan açıklamaya bakmanızı veya o açıklama sizi tatmin etmezse ya da @wooserr 'in açıklaması ile yinede tereddüte düşerseniz çeviri ekibi ile konuşmanızı tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 33647
Ancak yinede @Sahuraka 'nın da dediği gibi her yamaya veya moda %100 güvenilir denilemez, buradaki son tercih her zaman kullanıcıya aittir.