Aparat RGB İçin Uygun mu?

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Son düzenleme:

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Öncelikle herkese merhaba. https://www.incehesap.com/amd-wraith-prism-islemci-sogutucu-fiyati-55222/?ref=akakce&v=1.19.9 Amd'nin bu soğutucusu https://www.akakce.com/fan-kontrol/...ltici-molex-kanal-kasa-fiyati,1076136857.html bu aparat ile uyumlu mu, Anakartım A320M pro-max ve bu aparata sahibim. RGB kontrolünü Anakart üzerinden yapabilir miyim?
Dostum anakartın hiçbir şekilde ARGB desteklemiyor yani anakartında ARGB girişi yok bu sebeple desteklemez.

KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Dostum anakartın hiçbir şekilde ARGB desteklemiyor yani anakartında ARGB girişi yok bu sebeple desteklemez.
İnternette bazı uygulamalar sayesinde yapıldığını gördüm. Bu her Anakart için geçerli mi değil mi bilmiyorum, teşekkür ederim yanıt için.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
İnternette bazı uygulamalar sayesinde yapıldığını gördüm. Bu her Anakart için geçerli mi değil mi bilmiyorum, teşekkür ederim yanıt için.
Hayır o uygulamalar genelde anakartın veya ürünün yazılımları oluyor ve anakart argb desteklemiyorsa o yazılımları kullanamazsınız. Mesela bende zamanında AsRock B450M HDV R4 anakart vardı ekran kartım Asus Tuf Gaming RTX 3060 Ti idi. Üstündeki TUF logosunun ışıklarını değiştiremiyordum asusun yazılımını indirdiğimde, varsayılan şekilde yanıyordu ışığı. Çünkü anakartım argb desteklemiyordu. Kendi tecrübemle bu şekilde anlatabilirim. Bunun için uğraşacaksanız öncelikle ARGB destekli anakart almanız gerekli.

KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hayır o uygulamalar genelde anakartın veya ürünün yazılımları oluyor ve anakart argb desteklemiyorsa o yazılımları kullanamazsınız. Mesela bende zamanında AsRock B450M HDV R4 anakart vardı ekran kartım Asus Tuf Gaming RTX 3060 Ti idi. Üstündeki TUF logosunun ışıklarını değiştiremiyordum asusun yazılımı indirdiğimde, varsayılan şekilde yanıyordu ışığı. Çünkü anakartım argb desteklemiyordu. Kendi tecrübemle bu şekilde anlatabilirim. Bunun için uğraşacaksanız öncelikle ARGB destekli anakart almanız gerekli.
Kendi tecrübelerini aktardığın için teşekkür ederim, iyi forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri