Apu Sisteme Ekran Kartı Takmak

BrawE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba Arkadaşlar,

Biraz saçma olucak ama cevabını merak ettiğimden soruyorum şuanki işlemcim ryzen 5 5600g yani dahlili bir ekran kartı var içinde ben bu sisteme bir ekran kartı takmak istiyorum.

Taktığımda sistem 2 ekran kartlı mı olmuş oluyor yani gücü ikisinde de alıyor mu yoksa sadece bir tanesinden mi alıyor yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhaba biraz saçma olucak ama cevabını merak ettiğimden soruyorum şuanki işlemcim ryzen 5 5600g yani dahlili bir ekran kartı var içinde ben bu sisteme bir ekran kartı takmak istiyorum taktığımda sistem 2 ekran kartlı mı olmuş oluyor yani gücü ikisinde de alıyor mu yoksa sadece bir tanesinden mi alıyor yardımcı olursanız teşekkür ederim
Seçtiğiniz gpu yu kullanacaktır.ikisini birden kullanmaz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İkisi aynı anda kullanılmıyor merak etmeyin. Görüntü kablosunu anakarta takarsanız 5600G çalışır , ekran kartına takarsanız 5600g sadece işlemci görevini görür. Hangi ekran kartını takmayı düşünüyorsunuz ?

KS

BrawE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İkisi aynı anda kullanılmıyor merak etmeyin. Görüntü kablosunu anakarta takarsanız 5600G çalışır , ekran kartına takarsanız 5600g sadece işlemci görevini görür. Hangi ekran kartını takmayı düşünüyorsunuz ?
Rtx 2060 fln düşünüyorum ancak bir monitör ü 2060 a diğer monitör ü de anakart a takarsam nasıl bir sonuç elde ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri