- Konu Sahibi
2.el sıkıntılı hocam6 liraya 2.elden 5600g li sistem de bulabilirsin
2.el sıkıntılı hocam6 liraya 2.elden 5600g li sistem de bulabilirsin
Eyvallah hocam monitör için varmıdır öneriniz bütçe 1500-1800Bunların Her 2 Ara Toplası Zaten 780 TL Kardeşim. Önerdiğiniz Klavye Mouse Ne Kadar Kaliteli Bilmiyorum Ama..
Razer Deathadder 260 TL Hem Bilindik Bir Marka Hemde Sağlam Bir Markadır Razer.
Cooler Master CK350 430 TL Aynı Şekilde Buda Güvenilir Ve Kaliteli Bir Klavye, Cooler Master Bu Klavyesi Normal Fiyatı 590 TL %22 İndirim İle 430 TL İnmiş Kardeşim..
Her 2 Ara Toplam : 690 TL
Valla hocam ben kendim toplayıp satıyorum2.el sıkıntılı hocam
Yok hocam 2.ele güvenim yok eyvallah hayırlı kazançlarValla hocam ben kendim toplayıp satıyorum
Geçen Amazon de den indirimde 5600g aldım totalde 5350 ye sistemi dizdim dün 6 dan verdim
1.800 TL Değil De Biraz Araştırıp En Ucuz 2.000 TL Buldum Sana Kafana Yatarsa Ala Bilirsin.. Çünkü Piyasa Değerleri Çok Uçmuş Maalsef..Eyvallah hocam monitör için varmıdır öneriniz bütçe 1500-1800
Hocam 5ms veya 4mslikler vardır belki ucuza ama bunuda önereceğim aileme bakalım bütçemiz uyarsa1.800 TL Değil De Biraz Araştırıp En Ucuz 2.000 TL Buldum Sana Kafana Yatarsa Ala Bilirsin.. Çünkü Piyasa Değerleri Çok Uçmuş Maalsef..
LG 22MK400H Gaming Monitör Bulabildim Tek Bunun Daha Ucuzu Var Mı? Bilmiyorum Ama
5MS Veya 4 MS Monitör Bula Bilir Mısın? Bilmiyorum Kardeşim Uğur Hoca Gelirse Yardımcı Olur Sana Kardeşim Yanlış Bilgi Vermek İstemem Sana Çünkü..Hocam 5ms veya 4mslikler vardır belki ucuza ama bunuda önereceğim aileme bakalım bütçemiz uyarsa
bu ikisi fiyat olarak güzel paranız yetiyorsa kaliteli markalar ürününün arkasında da dururlar alınır.Bunların Her 2 Ara Toplası Zaten 780 TL Kardeşim. Önerdiğiniz Klavye Mouse Ne Kadar Kaliteli Bilmiyorum Ama..
Razer Deathadder 260 TL Hem Bilindik Bir Marka Hemde Sağlam Bir Markadır Razer.
Cooler Master CK350 430 TL Aynı Şekilde Buda Güvenilir Ve Kaliteli Bir Klavye, Cooler Master Bu Klavyesi Normal Fiyatı 590 TL %22 İndirim İle 430 TL İnmiş Kardeşim..
Her 2 Ara Toplam : 690 TL
Online rekabet oyunları oynayacaksanız 4ms 5 ms in tepkime süresi olduğunu bildiğinizi düşünüyorum yani klavye ya da maus ta tuşa basıtğınızda ekrana verdiği tepki süresi oluyor eğer karşınızda ki oyuncular tepkime süresi 1 ms ya da 0.5 ms ekipmanlar kullanıyorsa sizden önce olacaklardır tabi çokta abartılı değilde buna ekran kartı tepkime süresi internetinizin tepkime süresi de ekleniyor önerim hiç olmasa bile 1ms tepkime süresi bir monitör almanızdan yana. Yukarı da önerilen 22inç Lg yede göz ucuyla baktım 2000 tl ye bu devirde 75 hz 1 ms 1080 p full hd ips amd freesync destekli monitör de yok gibiHocam 5ms veya 4mslikler vardır belki ucuza ama bunuda önereceğim aileme bakalım bütçemiz uyarsa
Hocam o monitör ips değilki vga ise ana kartı değiştireceğimOnline rekabet oyunları oynayacaksanız 4ms 5 ms in tepkime süresi olduğunu bildiğinizi düşünüyorum yani klavye ya da maus ta tuşa basıtğınızda ekrana verdiği tepki süresi oluyor eğer karşınızda ki oyuncular tepkime süresi 1 ms ya da 0.5 ms ekipmanlar kullanıyorsa sizden önce olacaklardır tabi çokta abartılı değilde buna ekran kartı tepkime süresi internetinizin tepkime süresi de ekleniyor önerim hiç olmasa bile 1ms tepkime süresi bir monitör almanızdan yana. Yukarı da önerilen 22inç Lg yede göz ucuyla baktım 2000 tl ye bu devirde 75 hz 1 ms 1080 p full hd ips amd freesync destekli monitör de yok gibi
Monitör İps olduğu özelliklerinde yazıyor Vga dediğiniz panel tipi değil söket girişi ve bu monitörle alakası yok bu monitör 1 hdmi girişine sahip anakartınız da hdmi girişi varsa tamamdır zaten.Hocam o monitör ips değilki vga ise ana kartı değiştireceğim
Hocam 2. El sistem bana artık mantıklı gelmiyor anakart, ram, ssd gibi parçalar bana sorarsanız sıfır alınması gerekiyor.6 liraya 2.elden 5600g li sistem de bulabilirsin
Vga giriş kral va ile karıştırdın sanırım va panel vga soket ikisi farklı şeyHocam o monitör ips değilki vga ise ana kartı değiştireceğim
Va panel 60 hz ye göre pahalı geldi banaFiyatına değer mi hocalarım?SilverCrest SC-215 21.5" 1ms 60Hz (VGA + HDMI) Full HD Led Monitör Fiyatları
SilverCrest SC-215 21.5" 1ms 60Hz (VGA + HDMI) Full HD Led Monitör Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com’da. Aradığınız SilverCrest SC-215 21.5" 1ms 60Hz (VGA + HDMI) Full HD Led Monitör modellerini karşılaştır ve yorumlarını inceleyerek keşfedin.www.cimri.com
Va panel ne demek bilmiyorum hocam cahilliğim için kusura bakmayın fakat 21'5 inç 1 ms için piyasaya göre iyi geldi.Va panel 60 hz ye göre pahalı geldi bana
Estafurullah kusurun lafı mı olur panel teknolojileri tn ips va 3 tane var tn ve ips panellerin ortasında va panel bulunuyor sıralarsak tn va ips diyebiliriz tamamen renk kaliteleri doygunluklar vb . Şeyler fark ediyor ips panel ilk tercih oluyor deli gibi fps oyuncusu değilsenizVa panel ne demek bilmiyorum hocam cahilliğim için kusura bakmayın fakat 21'5 inç 1 ms için piyasaya göre iyi geldi.
21 inç 75hz için çok iyi gibi geldi hocam yanlış mı düşünüyorum acabahttps://www.teknosa.com/lg-22mk400h...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.12.7 bunu buldum şu anlık yarın tekrar sıkı bir araştırıp yeniden bir model atacağım