APU'dan 940M'e geçiş?

stranka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan İntel APU kullanıyorum ekran olarak bunu ekran kartım olan nvidia 940m'e geçirmek istiyorum nasıl yapabilirim veya tavsiye eder misiniz? teşekkür ederim
PC : Asus K555UB / i5 6.nesil / apu 6gb / 940m 9gb /12 gb ram

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Soruyu tam anlamadım, şimdi bu yazdığınız sistem sizde var ve 940M kartını mı takacaksınız yoksa kullandığınız bir APU sistem var ondan bu yazdığınız sisteme mi geçecek siniz? Eğer ikinciyse kullandığınız APU işlemci nedir şuan da?

KS

stranka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Soruyu tam anlamadım, şimdi bu yazdığınız sistem sizde var ve 940M kartını mı takacaksınız yoksa kullandığınız bir APU sistem var ondan bu yazdığınız sisteme mi geçecek siniz? Eğer ikinciyse kullandığınız APU işlemci nedir şuan da?

evet tam olarak 2.si 940m ekran kartım zaten bilgisayarımda takılı apu işlemciyi nasıl öğreneceğimi bilmiyorum maalesef

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Siz Windows üzerinden ekran kartı olarak yazılım ve oyunların APU işlemciyi değil harici ekran kartını kullansın istiyorsunuz? Ben en azından bu son yorumunuzdan bunu anladım.

KS

stranka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Siz Windows üzerinden ekran kartı olarak yazılım ve oyunların APU işlemciyi değil harici ekran kartını kullansın istiyorsunuz? Ben en azından bu son yorumunuzdan bunu anladım.
 evet kendimi tam anlatamadım kusura bakmayın

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
NVIDIA Denetim Masası ayarlarından 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesine gelin ve Genel sekmesi altındaki bölümden ekran kartını seçin. Sağ alt köşeden Uygula dediğinizde ekran kartını kullanması gerekir uygulamalar.

Eğer işe yaramazsa Windows Ayarları > Sistem > Monitör sekmesinden Grafik ayarları bölüme tıklayın ve sonraki sekmede Tercihi ayarlamak içi bir uygulama seçin kısmından Masaüstü uygulaması seçili olsun. Aşağıdaki Göz at kısmından hangi uygulamanın yada oyunun ekran kartını kullanmasını istiyorsanız EXE yani çalıştırmak için kullandığınız dosyasını o program veya oyunun klasöründen seçin Ekle butonunu kullanın. Önce listeye eklenen uygulama yada oyuna sonra Seçenekler kısmına tıklayın. Açılan pencerede ekran kartınızı seçin ve Kaydet seçeneğini kullanın. 

Sonuçları bildirin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri