Arctic Freezer 34 e-Sports Duo Uyumlumu ?

thefatihaklg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
  • Anakartım: B450M-A Pro Max
  • Kasa: Gamepower Horizon Gaming mesh

AMD R5 5600X işlemci kullanıyorum, çok fazla ısınıyor. Kullandıgım soğutucu AMD stok soğutucu.

Arctic Freezer 34 e-Sports Duo soğutucuyu almayı düşünüyorum. Kasa ve anakartıma uygun olur mu, RAM engel yaratır mı?
Bütçe 1000 TL (Arctic Freezer 34 e-Sports Duo 900 TL)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

AMD R5 5600X işlemci kullanıyorum, çok fazla ısınıyor. Kullandıgım soğutucu AMD stok soğutucu.

Arctic Freezer 34 e-Sports Duo soğutucuyu almayı düşünüyorum. Kasa ve anakartıma uygun olur mu, RAM engel yaratır mı?
Sorun olmaz bu ürünün RAM modülleriyle teması yok ve işlemcinize fazlasıyla yeterli bir üründür öneririm. Kendimde kullanıyorum. Kasanızla uyumlu.

KS

thefatihaklg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gayet başarılı ürün , Uğur da kullanıyor zaten bu ürünü . Sadece acelen yoksa indirim beklemelisin
Bulundugum konum itibari ile ülkenin güneyinde havaların cok sıcak olması sebebi ile acil almam gerek bu şartlarda oyun oynamıyorum diyebilirim, sistemim güclü 2K Ultra ayarlarda (6700xt) stok soğutucu ile 5600x işlemcim 85-90 dereceleri görüyor stress test te %100 kullanımda 106 derece gördü ve kapandı pc.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683

Güzel urun de biraz pahali geldi bana indirim bekleyin olmadı başka ürüne yonelin derim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri