Arctic Freezer 34 indirim

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Kendi sistemim Psu dışında full RGB olmasına karşın , edit vb işlemleri için 0 rgb bir sistem toplamaya çalışıyorum. Dikkatimi çekti , muhtemelen bu fiyat seviyesinde alınabilecek en iyi soğutucu. Test imkanı bulmuştum r5 3600x ile , boşta ve yükte beklediğimden daha sessiz çalışıyordu. Tavsiyemdir. Tr de en ucuz 900 lira bandında.

https://www.amazon.com.tr/Arctic-AC...ŽÕÑ&keywords=B07MC8CRVZ&qid=1639469973&sr=8-1

Anlık fiyatının da 477 tl olduğunu belirteyim. 120 mm sıvı soğutuculardan daha iyi performans alacağınızdan emin olabilirsiniz. Hatta 240mm lik giriş seviyesi çin üretimi sıvı soğutmalarla da yarışacaktır diyip ihtiyacı olanlara konuyu bırakayım.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,373
BatuhanKLC' Alıntı:
Kendi sistemim Psu dışında full RGB olmasına karşın , edit vb işlemleri için 0 rgb bir sistem toplamaya çalışıyorum. Dikkatimi çekti , muhtemelen bu fiyat seviyesinde alınabilecek en iyi soğutucu. Test imkanı bulmuştum r5 3600x ile , boşta ve yükte beklediğimden daha sessiz çalışıyordu. Tavsiyemdir. Tr de en ucuz 900 lira bandında.

https://www.amazon.com.tr/Arctic-AC...ŽÕÑ&keywords=B07MC8CRVZ&qid=1639469973&sr=8-1

Anlık fiyatının da 477 tl olduğunu belirteyim. 120 mm sıvı soğutuculardan daha iyi performans alacağınızdan emin olabilirsiniz. Hatta 240mm lik giriş seviyesi çin üretimi sıvı soğutmalarla da yarışacaktır diyip ihtiyacı olanlara konuyu bırakayım.

Sanırım fiyatı diğer ürünler gibi zıplamayan nadir ürünlerden. Genelde 380-450TL civarı fiyat skalasına sahipti. 2017 yılında kullanma fırsatım olmuştu. Gerçekten iyi bir hava soğutucu.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
OceanLaB' Alıntı:
BatuhanKLC' Alıntı:

Sanırım fiyatı diğer ürünler gibi zıplamayan nadir ürünlerden. Genelde 380-450TL civarı fiyat skalasına sahipti. 2017 yılında kullanma fırsatım olmuştu. Gerçekten iyi bir hava soğutucu.

Kendi izlenimim olarak birçok büyük hava soğutma yurtdışında stabil fiyattan veya çok iyi kampanyalardan çok uyguna satılıyor çünkü çok ergonomik gelmiyor insanlara. Büyük çoğunluğunun Rgb olmayışı , rgb destekli yüksek ramlar ile uyum sağlamayışı ya da göz zevki. Sanırım fiyatlar ondan dolayı diğer ürünler gibi zamları takip etmiyor ülkemizde de. Tam 3 ay önce polonyada X-kom üzerinden Be Quiet dark rock pro 4 550 tl gibi komik bir fiyata alınabiliyordu. Pişmanım almadığıma.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Arctic Freezer 34 indirim

1 seneyi biraz geçti sanırım 399 TL 'ye Gelbura.com adresinden almıştım. Oldukça kaliteli ve performanslı 10 yıl garantili F/P oranı yüksek bir üründür. Bu dolar kurunda fiyatı iyi sayılır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri