RGB modeli bu arkadaşlar ARGB ile karıştırılmasın. RGB olmayan model bile 2400 TL civarında satılıyor.
Daha yeni yeni buradayım.Bu çok iyi fiyat işte. Kasası uygun olanlar düşünebilir. Ürünün fan ile toplam kalınlığı 63mm ama siz bunu 65mm olarak hesaplayın.
Hocam ben sizin profil fotoğrafınızı biryerden hatırlıyorum ama çıkaramadımDaha yeni yeni buradayım.Daha nelerini buluruz Allah'ın izniyle
![]()
Sanki farklı bir sitedeHocam ben sizin profil fotoğrafınızı biryerden hatırlıyorum ama çıkaramadım
Google haberlerinde bile çıkıyorum artık dostumHocam ben sizin profil fotoğrafınızı biryerden hatırlıyorum ama çıkaramadım
Ben normalde tek bir forumda indirim paylaşıyordum. Daha sonra bir kaç arkadaşın uyarısı ile diğer forumlarda genelde benim bulduğum indirimler ile direk benim cümlelerim ile paylaşıldığını gördüm. Espri bile yapsam kopyalanmış aynı şekilde paylaşılmış mesela. O yüzden artık bütün forumlara üyelik açıp kendi bulduklarımı paylaşıyorum. Bu durumu bu şekilde çözdüm diyelim.Sanki farklı bir sitede
Yorucu olur fakat iyi bir çözümBen normalde tek bir forumda indirim paylaşıyordum. Daha sonra bir kaç arkadaşın uyarısı ile diğer forumlarda genelde benim bulduğum indirimler ile direk benim cümlelerim ile paylaşıldığını gördüm. Espri bile yapsam kopyalanmış aynı şekilde paylaşılmış mesela. O yüzden artık bütün forumlara üyelik açıp kendi bulduklarımı paylaşıyorum. Bu durumu bu şekilde çözdüm diyelim.
Tüh be stoğu mu bitmişRGB modeli bu arkadaşlar ARGB ile karıştırılmasın. RGB olmayan model bile 2400 TL civarında satılıyor.