Arctis 5 vs Arctis Prime vs Cloud 2 vs Void RGB?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba, aşağıdaki kulaklıklardan sizce hangisini almalıyım? Arasında kullandıklarınız var ise yorum ve tecrübelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

- SteelSeries Arctis 5
- SteelSeries Arctis Prime
- HyperX Cloud 2
- Corsair Void RGB

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
HyperX rekabetçi oyunlar için çok tercih edilen başarılı bir ürün. Eğer ikinci bir alternatif istiyorsanız Corsair diyebilirim. Bir miktar pahalı fakat malzeme kalitesi ve ses kalitesi tatmin edici. İnceleme videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cloud 2 ürünü içib @Art zaten açıklamış. Genelde rekabetçi oyuncular tercih ediyor. Ben olsam bu listede HyperX alırdım. SS ürünleri bence F/P oranında iyi değiller. Corsair üründe de sorun yaşayan hatırı sayılır bir kitle var.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cloud 2 ürünü içib @Art zaten açıklamış. Genelde rekabetçi oyuncular tercih ediyor. Ben olsam bu listede HyperX alırdım. SS ürünleri bence F/P oranında iyi değiller. Corsair üründe de sorun yaşayan hatırı sayılır bir kitle var.
HyperX güzel bir kulaklık gibi duruyor ilk başlarda seçeneğim oydu fakat sonra SS videolarını izleyince onunda kötü olmadığını gördüm. Corsair'de mikrofonun iyi olmadığını belirten ve sezinlediğim videolar gördüm.

HyperX rekabetçi oyunlar için çok tercih edilen başarılı bir ürün. Eğer ikinci bir alternatif istiyorsanız Corsair diyebilirim. Bir miktar pahalı fakat malzeme kalitesi ve ses kalitesi tatmin edici. İnceleme videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
Corsair'in mikrofon performansının düşük olduğu söyleniyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
HyperX güzel bir kulaklık gibi duruyor ilk başlarda seçeneğim oydu fakat sonra SS videolarını izleyince onunda kötü olmadığını gördüm. Corsair'de mikrofonun iyi olmadığını belirten ve sezinlediğim videolar gördüm.

Corsair'in mikrofon performansının düşük olduğu söyleniyor.
Dediğim gibi Corsair ürünü beğenmeyen hatırı sayılır bir kitle var. SS markası için fikrimi söyledim kötü değiller ama fiyatlarıyla doğru orantılı performansa sahip olduklarını düşünmüyorum.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Dediğim gibi Corsair ürünü beğenmeyen hatırı sayılır bir kitle var. SS markası için fikrimi söyledim kötü değiller ama fiyatlarıyla doğru orantılı performansa sahip olduklarını düşünmüyorum.

Aralarında kullandığınız var mı? Corsair Void Elite Premium UBS ile HyperX Cloud 2 arasında fiyat farkı yok denecek kadar az.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hepsini kısa süreli denemişliğim var evet. Zengin bir arkadaşım sağ olsun elinden neredeyse her ürün geçiyor ve sayesinde kulaklık olarak neredeyse her ürünü onda kısa süreli deneme şansım oluyor. Corsair ürünü ben seçmezdim bu listede Cloud 2 alınır.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hepsini kısa süreli denemişliğim var evet. Zengin bir arkadaşım sağ olsun elinden neredeyse her ürün geçiyor ve sayesinde kulaklık olarak neredeyse her ürünü onda kısa süreli deneme şansım oluyor. Corsair ürünü ben seçmezdim bu listede Cloud 2 alınır.
SS 5 neden seçilmez yani neresi kötü hocam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fiyatını hakketmiyor, ürünün performansı iyi ona lafım yok. Fiyatı şuan piyasada en ucuz 1400 TL gördüğüm kadarıyla bu parayı bu ürün hakketmiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SS AC Prime ürünü 1K fiyata sahip ürün iyi ama +200-300 TL çıkınca Cougar VM410 Classic - 1.328 TL bu ürün var. AC 5 ürününden de Prime ve Corsair modelden de ses ve mikrofon olarak başarılı bir ürün. Cloud 2 ile bu ürün arasında tercih yapabilirsiniz ille alternatif düşünülecekse Cloud 2 ürüne bu yönde önerim benim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aslına bakarsanız kulaklık tamamen kişisel bir deneyim. Bana iyi gelen size kötü gelebilir yada tam tersi. Ayrıca birde rahatlık konusu var ki her kafa ve kulak aynı boyutta değil, buda rahatlık konusunda herkesin aynı üründeki deneyimini ses gibi değiştirir. Burada sadece kendi deneyimlerimi aktarıyorum 100% doğru kabul edilemez kişiye göre değişeceği için deneyim.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
@ugur.gozaydin fiyat dışına bakılarak SS 5 alınmaz mı? Hem tasarım yönünden hoşuma gitti hem de videolarda izlediğim performans açısından. Daha önce Corsair HS35 kullandım ama bunlarla pek kıyaslanamaz sanırsam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fiyattan bağımsız konuşacak olursak alınır, performansı iyi bir ürün. Yazılım olarak zaten SteelSeries Engine iyidir oda sorun değil.

HS35 dengi değil bu SS AC 5 ürününün. HS35 daha alt segment bir aileden.

KS

ozqur17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet haklısınız. Gönlüm SS 5'ten yana ama kararımı 1-2 gün içinde vereceğim. Önerilerinizi de dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri