Arkadaşlar merhaba geçen günlerde Tebilon üzerinden Başlıkta belirttiğim 1 TB SSD aldım bir hafta sonra mavi ekran hatası vermeye başladı bilgisayar daha sonradan SSD olduğunu fark ettim ne zaman stres testine girse o hatayı veriyordu. Sorunum şu ben mimarım ve bilgisayar üzerinden para kazanıyorum ve 5 gündür bilgisayarımı açamıyorum çünkü SSD yok bunu Koyuncu Elektronik olan servisine vermeden önce de aradım dedim ki böyle böyle benim işim bilgisayar ben buradan ekmek kazanıyorum ürünü size getireyim günü birlik değişim sağlayın diye talep de bulundum ama kabul etmediler. Ürünü geçen hafta perşembe günü kargoya verdim cuma günü servisine ulaştı bana mesaj geldi buradan takip edebilirsiniz diye o mesajdan sonra tekrar aradım işim olduğunu belirttim. Bugün pazartesi günü tekrar aradım ürünü sormak adına ve daha kontrol edilmediğini belirttiler sıra varmış. Yahu ben anlamıyorum bir tüketiciyi mağdur etmek bu kadar mı kolay adamlar sadece bir kasaya takacak hatayı görecek zaten neyin incelemesi bu uzaya çıkmayacak bu disk. Bana bir yol gösterin daha ne yapabilirim biliyorum servis süresi 20 gün ama diyorum ya ürün orada durdukça ben Para kaybediyorum çünkü çizimlerimi zamanında teslim edemeyeceğim Projelerim var.