Bu uygulamaları nasıl kapatabilirim. Arka planda gpu tüketiyorlar sanırım.
Hocam çoğu gerekli oluyor. Dediğiniz gibi tüketimi zaten az. Çoğu pasif halde ya da bildirim için az tüketim yapıyor.başka türlü bir yolu yok mu? bu uygulamaları çalışıyor gözüküyor ama görev yöneticinde gpu kullanımı %2 felan
Ayrıntılarına baktınız da üsteki uygulamalarsa normal hocam bir sorun yok görünüyor. Yine de içinize sinmiyorsa kaspersky ile taratabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 13931hocam rdr2 girdiğimde mesela diğer uygulamalar 928 mb gpu tüketiyor. fazla geldi bana
Sağ alt kısımda internet simgesinin yanın yukarı bakan ok ona tıklayınnerden göstericem gizli bildirimleri anlamadım
O zaman edge ayarlara girip sistem kısmında arka planda çalışmayı kapat olması lazım ona bakarmısınhayır yok orda
Görev yöneticisin ekran görüntüsünü atma şansın varmı CPU en çok kullananlar şeklinde sıralayıpgirdim kapattım onları da sadece edge eksildi
CPU kullanımında sıkıntı yok ama bellek kullanımı fazla
Birde bellek kulanımı olarak sıralayıp atarmısın bakalım hangi uygulamalar kullanıyornasıl düşürebilirim ?
Arama gereksiz kullanım yapıyor aynı şekilde steam webhelper da bu ikisi dışında normal görünüyor