Ssd nin altına takman lazım sigmamasi imkansız kalsanız yeterince büyükse rtx 4090 bile sığar o soketeB450m pro m2 maç anakart ekran kartı rx 6600 ekran kartını yeni aldım. Ekran kartı tam oturmuyor daha doğrusu sığmıyor yuvasına. Anakartı bi gerideki yere montelersem ne olur?
Hocam benim salaklığım demiri sökmemişim fakat şu an başka bir sorun var ben kasayı toplayalı uzun süre oldu şu an aldım ekran kartını kartı sabitlemek için hangi vidayı kullanıcam bilmiyorumSsd nin altına takman lazım sigmamasi imkansız kalsanız yeterince büyükse rtx 4090 bile sığar o sokete
Normal vida bile olur ama içinden çıkması lazımHocam benim salaklığım demiri sökmemişim fakat şu an başka bir sorun var ben kasayı toplayalı uzun süre oldu şu an aldım ekran kartını kartı sabitlemek için hangi vidayı kullanıcam bilmiyorum
Vida alman lazım kutuda yoksa.Hocam benim salaklığım demiri sökmemişim fakat şu an başka bir sorun var ben kasayı toplayalı uzun süre oldu şu an aldım ekran kartını kartı sabitlemek için hangi vidayı kullanıcam bilmiyorum
Hocam güç kablosu bu değil mi neden girmiyor soketeNormal vida bile olur ama içinden çıkması lazım