Arkadaşlar Çok Acil Ekran Kartı Kasaya Sığıyor Fakat Sokete Oturmuyor?

UKA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
B450m pro m2 maç anakart ekran kartı rx 6600 ekran kartını yeni aldım. Ekran kartı tam oturmuyor daha doğrusu sığmıyor yuvasına. Anakartı bi gerideki yere montelersem ne olur?

Ekli dosyalar

• IMG_0377.jpeg
    IMG_0377.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 114
  • IMG_0376.jpeg
    IMG_0376.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 115

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
B450m pro m2 maç anakart ekran kartı rx 6600 ekran kartını yeni aldım. Ekran kartı tam oturmuyor daha doğrusu sığmıyor yuvasına. Anakartı bi gerideki yere montelersem ne olur?
Ssd nin altına takman lazım sigmamasi imkansız kalsanız yeterince büyükse rtx 4090 bile sığar o sokete

KS

UKA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Ssd nin altına takman lazım sigmamasi imkansız kalsanız yeterince büyükse rtx 4090 bile sığar o sokete
Hocam benim salaklığım demiri sökmemişim fakat şu an başka bir sorun var ben kasayı toplayalı uzun süre oldu şu an aldım ekran kartını kartı sabitlemek için hangi vidayı kullanıcam bilmiyorum

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocam benim salaklığım demiri sökmemişim fakat şu an başka bir sorun var ben kasayı toplayalı uzun süre oldu şu an aldım ekran kartını kartı sabitlemek için hangi vidayı kullanıcam bilmiyorum
Normal vida bile olur ama içinden çıkması lazım

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Vida alman lazım kutuda yoksa.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Ekran kartın görüntü çıkışların altında iki adet uzun oval gibi bir alan var orası anakart ile kasa arasına girecek hafif eğim vererek sokabilirsin dikkat et öncesinde PCI express soketini açmayı unutma

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri