- Tepki
- 0
bilgisayarda formattan sonra driverleri kuruyorum her sey oluyor ama böyle aradan 4 5 saat geçti mi driverler sıfırlanıyor wifi ses ekran kartı driveri falan gidiyor cozumu nedir acaba
Virus olabilir mi bilgisayar dabilgisayarda formattan sonra driverleri kuruyorum her sey oluyor ama böyle aradan 4 5 saat geçti mi driverler sıfırlanıyor wifi ses ekran kartı driveri falan gidiyor cozumu nedir acaba
hocam monster notebook benimkisi gonderdikleri flashtan kuruyorumDriverları manuel mi kuruyon 3. Parti uygulama kullanıyorsan oda sebep olabilir
hocam format atiyorum surekli win 11 attim bir kere yine ayni sorun oldu sonra bida attim duzeldi 4 5 ay oyle kullandim bugun 10 a gectim tekrar sabtan beri 10 kere attim ilk 3 5 saat normal sonra driverler sari unlem oluyor bir daha da kuramiyorum ne yapsam olmuyorVirus olabilir mi bilgisayar da
monsterin vermis oldugu flash ile kuruyorum siteden de kurdum yine ayni oluyorbilgisayarın driverlarını 3. parti yazılım ile kurma kendi sitesinden indirmeye gayret et bulunuyorsa tabi
en az 10 kere falan bu yontemide kullandim sonuc ayni servisi aradim ilk defa boyle bir sorun duyuyoruz garantiye yollayin dediler artik yollicam bakalimTemiz tekrar bir format atıp akabinde driver programı ile deneyin her yolu denemişsiniz zaten.
formattan sonra driver kurma zaten windows driverleri otomatik bulup kuracaktır (usb den kurma belki usb virüslü olabilir) bir süre o şekilde kullan sorun yaşayacakmısın kontrol et.bilgisayarda formattan sonra driverleri kuruyorum her sey oluyor ama böyle aradan 4 5 saat geçti mi driverler sıfırlanıyor wifi ses ekran kartı driveri falan gidiyor cozumu nedir acaba