Arkadaşlar Merhaba Sistem Sizce Nasıl Ne Kadar Eder Alınır Mı?

exelans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
EKRAN KARTI : RX 580 8 GB 256 BİT 4K ÇÖZÜNÜRLÜK DESTEKLİ EKRAN KARTI
İŞLEMCİ İ3 9100F 9. NESİL İŞLEMCİ ANAKART ASUS H 310M K RAM 16 GB SIFIR 16 GB 3200 MHZ SOĞUTUCULU 2 YIL GARANTİLİ SSD 256 GB SIFIR 2 YIL GARANTİLİ HDD 500 GB KASA SIFIR EVEREST A RGB 3+1 FAN KASA SIFIR İKİ YIL GARANTİLİ PSU : HADRON 600W +80 PLUS SIFIR İŞLEMCİ FANI : XXL MODEN YATAY KULE TİPİ RGB SIFIR MONİTÖR 22" LED PANEL 1080P SAMSUNG

gokallp

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
99
Eger butceniz varsa daha iyi bir işlemci alabilirsiniz rx 580 idare eder bence alinmaz guncel oyunlarda sorun yaratabilir

heartsqo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
eski bi bilgisayar tüm bileşenleri mi sıfır önemli olan o. ben de zamanında rx 580 kullandım düşük fiyatlar için çok iyidi ama şuanda çok fazla mining yapılıp hurdaya çıkacak ekran kartını piyasada satmaya çalışıyorlar o yüzden dikkat edin bi de ne kadar fiyat biçiyorlar bu kasaya?

KS

exelans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
eski bi bilgisayar tüm bileşenleri mi sıfır önemli olan o. ben de zamanında rx 580 kullandım düşük fiyatlar için çok iyidi ama şuanda çok fazla mining yapılıp hurdaya çıkacak ekran kartını piyasada satmaya çalışıyorlar o yüzden dikkat edin bi de ne kadar fiyat biçiyorlar bu kasaya?
9000

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri