arkadaşlar sizce f/p ürünümü fiyata göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

casper_wep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Amael' Alıntı:
casper_wep' Alıntı:

Hocam bence iyi fiyat sizi uzun süre götürecektir. Belki ilerde bir ssd takviyesi gelebilir ama 12 nesil i5 ve 2060 güncel ve gelecek yeni nesil oyunları yüksek grafiklerde açacaktır.
cok teşekürederim güzel yorumunuz için bende güzel fiyata aldığımı ve uzun süre iyi olcağını düşünüyorum ssd eski bilgisayarın var onu takcam zaten direk :)

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
casper_wep' Alıntı:
Amael' Alıntı:
Hocam bence iyi fiyat sizi uzun süre götürecektir. Belki ilerde bir ssd takviyesi gelebilir ama 12 nesil i5 ve 2060 güncel ve gelecek yeni nesil oyunları yüksek grafiklerde açacaktır.
cok teşekürederim güzel yorumunuz için bende güzel fiyata aldığımı ve uzun süre iyi olcağını düşünüyorum ssd eski bilgisayarın var onu takcam zaten direk :)
Güzel günlerde kullanın hocam. Gayet iyi olmuş 144hz de bir monitör ile canavar olur

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Cvp: arkadaşlar sizce f/p ürünümü fiyata göre

Güzel fiyat ancak stok tükenmiş görünüyor alabildiniz mi

tropak22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Belki daha uyguna daha iyi bir sistem pc  bulabilirdiniz . Hayırlı olsun yinede sizi uzun süre götüren güzel bir sistem olur umarım :)

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94

Kasa, işlemci, ram ve ekran kartı gayet güzel bileşenlerden oluşuyor. SSD üzmez ama keşke şu sistemlere mofset soğutması olan modelleri kullansalar... Yıllardır PC toplarım kuzey ve güney köprülerinden soğutuculu olan modelleri tercih ettim. Neticede minimum beş yıl keyifle serin bir şekilde kullandım. Size hayırlı olsun. Uzun yıllar keyifle kullanmak için tavsiyem işlemci soğutucusu alıp keyfinize bakın derim. Stok fan çok başarılı değil.

KS

casper_wep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: arkadaşlar sizce f/p ürünümü fiyata göre

AgahBey' Alıntı:
Kasa, işlemci, ram ve ekran kartı gayet güzel bileşenlerden oluşuyor. SSD üzmez ama keşke şu sistemlere mofset soğutması olan modelleri kullansalar... Yıllardır PC toplarım kuzey ve güney köprülerinden soğutuculu olan modelleri tercih ettim. Neticede minimum beş yıl keyifle serin bir şekilde kullandım. Size hayırlı olsun. Uzun yıllar keyifle kullanmak için tavsiyem işlemci soğutucusu alıp keyfinize bakın derim. Stok fan çok başarılı değil.

Tesekurederim guzel yorumunuz icin. Evet 240 mm bir sogutucu dusunuyorum kendi fani yetersiz gelcegini dusunuyorum cunku ?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Güzel fiyat güzel sistem. Keyifli kullanımlar olsun.

Tesekurederim Guzel yorumunuz icin ?

Amael' Alıntı:
casper_wep' Alıntı:
Güzel günlerde kullanın hocam. Gayet iyi olmuş 144hz de bir monitör ile canavar olur

144 hz bir monitorum var eski sistemimim tesekurederim vuzel yorumhnuz icin ?

Berkant57' Alıntı:
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

Tesekurederim cok saolun ?

tropak22' Alıntı:
Belki daha uyguna daha iyi bir sistem pc  bulabilirdiniz . Hayırlı olsun yinede sizi uzun süre götüren güzel bir sistem olur umarım :)

Tesekurler vatandan coktan beri takip ediyordum bu denk geldi bu sistemde gayet guzel uzun yillar gotitcegine eminim. Tesekurler yorumunuz icin ?

Eyup23' Alıntı:
casper_wep' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Tesekurederim cok saolun ?

Atalayq' Alıntı:
Güzel fiyat ancak stok tükenmiş görünüyor alabildiniz mi

Evet siparisi verdim parayi gonderdim. Cok uzun surmedi zaten cabuk tukendi stok. Tesekurler yorumunuz icin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri