Arkadaşlar Şu Özelliklerdki Pc Topluyorumda Bir Kaç Sorum Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İbrahim Pançar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Arkadaşlar Şu Özelliklerdki Pc Topluyorum [/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]2200 Civarına Topluyorum Sizce İyimi Bilgilerinizi Sunmanızı İstiyorum Parçaları Araştırınca 3 Bine Yakın Hesap Çıkıyor Bana Uygun Geldi Sizce ? [/font][/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]asus b350ma - anakart[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]ryzen 3 1200 - işlemci[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]1050 2gb -ekran kartı [/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]1 tb 7200 - hdd[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]8 GB - Ram [/font][/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]konuyu yanlış yere açtısam affola[/font][/font]

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Doğru ,3000 tl civarı bi rakam çıkıyor.
 Nerden buldunuz bu fiatları. :)

KS

İbrahim Pançar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sınıf arkadaşım vardı liseden şuan internet kafesi var o yardımcı oluyo ram ve ekran kartı 2.el işimi görürmü bu sistem ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Güzel sistem 30-60 FPS arası çoğu oyunu oynarsınız .CSGO tarzı oyunları saymıyorum onlarda FPS aşırı yüksek değerlere çıkar zaten.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
R3 1200 işlemci var B450 almaya gerek yok bence. Ama eğer aralarında ufak bir fark varsa ki baktım 500-550 TL civarında bu Prime B350M-A anakartı aynı paraya B450 alman ileride işlemci yükseltmesi yapman için daha iyi bir karar olur. met 61 'in verdiği linkteki ürünü alabilirsin.

KS

İbrahim Pançar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
seçme şansım yok arkadaşlar sadece fikrinizi aldım elimizde bulunan parçalar bunlar ve söylediğim gibi çok ucuza geliyor fikrinizi almak istedim sadece o fiyata iyimi performansı nasıl olur diye

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu hali ile sıkıntı yok sadece ileriye dönük daha iyi bir yatırım için bir fikirdi. Bu hali ile de sorunsuz kullanabilirsiniz. İçiniz rahat olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri