hitap şekline dikkat et adamın asabını bozma çocuksun daha caheletinin farkında değilsin.. klavye delikanlılığı yapma artis..Çocuk gibi ağlayacaksan oynama olum oyunu . Yanlış yönlendire yönlendire bi hal oldunuz . Cehalet mutluluktur.
hitap şekline dikkat et adamın asabını bozma çocuksun daha caheletinin farkında değilsin.. klavye delikanlılığı yapma artis..Çocuk gibi ağlayacaksan oynama olum oyunu . Yanlış yönlendire yönlendire bi hal oldunuz . Cehalet mutluluktur.
Benim içim rahat zaten kardeşim sen rahat ol. Sana senin gibi konuşmak lazım anlaşılan. Bir de gamernexusun videosunu atmışKasa üstüne takmak hem görsel olarak hem kolaylık olarak en makul yöntem de o yüzden takıyor, ön panelde fanı içerde olan fanını söksün , fanı dışarda olan söksün, sonra radyatörden sonra takacak diye uzun uzun mu anlatacak sana videoda ?
https://support.arctic.de/lf2-240r7
Preperatıon kısmına tıkla , yanlışınızdan devam etmeyin.
Arctic kendi sitesinde gamernexusu neden paylaştığı hakkında bir fikrin var mı ?
Ne yabancı kanallar ne hocanın videosu beni ilgilendirmiyor , markanın kendi sitesinde direk yer alan bilgi . Tanerle aynı testi yan yana tek video içinde yapsak hoca da benim dediğimi diyecek için rahat olsun .
Şimdi bak güzel kardeşim burada ne demişsin? ön panelde demişsin, Artric öneriyor demişsin.3- arctic en doğru montajın pompa aşşağıda ve ön panel konumlandırması ile olduğunu söylüyor
Artric için burada ne demişsin? üste takmak en makul yöntem o yüzden üste takıyor demişsin. Kendinle çeliştin kabul etsen de etmesen deKasa üstüne takmak hem görsel olarak hem kolaylık olarak en makul yöntem de o yüzden takıyor,
Burada yapılan testleri ve Taner hocamın testini hiçe saymışsın sonra o da bana hak verir demişsin bideNe yabancı kanallar ne hocanın videosu beni ilgilendirmiyor
Testleri kabul etmeyip millete de cehaletten vurmaya çalışan da sensinYanlış yönlendire yönlendire bi hal oldunuz . Cehalet mutluluktur.
sensin king.. senden daha iyi kimse bilemez, anlat seni dinliyoruz..
Cahil demeye çalışmıyorum , sizin üste takmanız konusunda hemfikir olmanız ya da benim kasada üst kısımda konumlandırmam bu işin doğru olduğu anlamına gelmiyor . PERFORMANS AÇISINDAN EN UYGUNU ÖN PANEL.
Sana uslup açısından kötü birşey dediğimi düşünmüyorum , aradaki en bilgili seni gördüğüm için senin mesajını alıntıladım .
Arctic ön panelde öneriyor zaten . Girip baktın mı attığım linke ?
ATTIĞIN VİDEO MONTAJ VİDEOSU . KOLAYLIK OLMASI AÇISINDAN , GÖRÜNTÜ AÇISINDAN TABİKİ ÜST PANELE TAKACAK .ÇELİŞTİĞİM BİRŞEY YOK. PERFORMANS İBARESİ GÖRDÜN MÜ ? PERFORMANSI EN İYİ POZİSYON POMPA AŞŞAĞI ŞEKİLDE ÖN PANELDE AIR IN AIR IN ŞEKLİYLE.
@OceanLaB Taner başlığa bir bakar mısın ? Senle bir deneme yapalım varım diyorsan .
Sana ben de test attım . Tanerin videosu doğru değil , daha önce de videolarında yanlış olduğunda bahsettim , insanlık hali yanlış hata olabilir . Benim videolarımda da var.
TANERİN TESTİ DOĞRU DEĞİL.
Ön panele radyatör takılıyorsa BAĞLANTI BORULARI AŞŞAĞIDA OLMAK ZORUNDA POMPANIN SAĞLIĞI VE SOĞUTMA PERFORMANSI İÇİN
Arcticin sitesine gir bak doğru montaj nasıl diye ... Gel tekrar konuşalım.
@OceanLaB Forumda herkesin birşey bilmediği zamanlarda açtığımız konuları tekrar foruma katarsanız direk başlık altında arkadaşlara durumu kanıtlayabilirim. Forum geçiş döneminde neredeyse tüm konularımız silindiği için insanlar Gerçek bilgiden yararlanamıyor.
Canın sağolsun , sağduyun için teşekkür ederim Ahmet Rica ederim . Ben de isterim ortak video konusu bulunup video çekebilelim keyifli ortam olur.Gayet güzel açıklamışsın durumu, cevap için teşekkür ederim.
Artric'in sitesine girip baktım tabi ki, animasyonlu şekilde güzelce açıklıyor her durumu. Demek ki Taner hocanın testi yanlış olabilir, yine de ön panel ve üst panel arasında yüksek yükte çok fark olmaz muhtemelen. Denemekte fayda var.
Böylelikle doğru bilinen bir yanlış ortadan kalkmış olur çünkü bir çok insan Taner hocamın videosundan bakıp soğutucuyu ona göre monte ediyor.
Taner hocamla ortak çekeceğiniz bir video olursa da çok güzel olur. Zaten baktığımda önceden beri aboneymişim kanalına usta
Youtube kanalında diğer videolara da baktım aslında gayet güzel ve net bilgiler ve incelemeler var. Bir malzemenin artısı eksisi ne ise açık açık söylüyorsun. Ortak video gelirse ilk like benden kardaşım haberin olsun
Katkıların için teşekkür ederim
Benim içim rahat zaten kardeşim sen rahat ol. Sana senin gibi konuşmak lazım anlaşılan. Bir de gamernexusun videosunu atmışZaten benim sana verdiğim 3. videonun gamernexusun videosu olduğunu görürdün kardeş. O da Artric'in önerdiği video zaten
Herkes üste takılması konusunda hemfikir. Sen niye polemik çıkarmaya çalışıyorsun da millete cahil demeye çalışıyorsan anlaşılır değil. Sana yaptığın yorumla katkı sağladığın için önceki mesajımda teşekkür etmişim senin cevap üslübuna bak yazık.
Şimdi bak güzel kardeşim burada ne demişsin? ön panelde demişsin, Artric öneriyor demişsin.
Artric için burada ne demişsin? üste takmak en makul yöntem o yüzden üste takıyor demişsin. Kendinle çeliştin kabul etsen de etmesen de![]()
Burada yapılan testleri ve Taner hocamın testini hiçe saymışsın sonra o da bana hak verir demişsin bide
Testleri kabul etmeyip millete de cehaletten vurmaya çalışan da sensin
@Muphrid hocamın da dediği gibi;
Hadi süpermen hadi.lan bebe boş yapma, küfür ettirme kendine bi .....