Artik almam lazim

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Arkadaşlar 1 2 haftadır bekliyorum 3070 palit gaming pro stoklara gelsin diye ama hala gelmedi yilbasinada 12 gün fln kaldi herşey zamlanacak elimde para var ama alamıyorum sistemimi.Bir kaç defa sormuştum gigabyte eagle 3070 alınır mi diye pek önerilen bir model degil ama şuan sadece bu var.Son 12 gün içersinde palit stoklara fln gelir mi bir fikriniz var mı.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bütçeniz ne bilmiyorum ve stoklara gelmez bence çünkü yılbaşını bekleyip fiyat arttırmak için depoda tutuyorlardır. Bu modeli almak yerine Zotac daha mantıklı bence.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Bütçeniz ne bilmiyorum ve stoklara gelmez bence çünkü yılbaşını bekleyip fiyat arttırmak için depoda tutuyorlardır. Bu modeli almak yerine Zotac daha mantıklı bence.
Zotac?

Hocam bütçem 29k sadece kasa için 3070 ve i5 13600kf li sistem toplamayı planlıyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Zotac?

Hocam bütçem 29k sadece kasa için 3070 ve i5 13600kf li sistem toplamayı planlıyorum
Ekran kartı için bütçeniz önemli. Kartlara bakarım ona göre. Eagle OC çok ısındığı için Zotac almak mantıklı olur diye belirttim.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Ekran kartı için bütçeniz önemli. Kartlara bakarım ona göre. Eagle OC çok ısındığı için Zotac almak mantıklı olur diye belirttim.
Hocam yani ekran kartı için 12-13k idi bütçem buyum ihtimal siz zotac 3070 ti trinity den bahsediyorsunuz demi

Fikri olan yok mu arkadaşlar?

Son düzenleme:
KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Screenshot_20221218-155818_YouTube.jpg
3070 ti tier list te zotac trinity iyi gözüküyor yanlışmıyım? Soğutma olarak

Godness46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar 1 2 haftadır bekliyorum 3070 palit gaming pro stoklara gelsin diye ama hala gelmedi yilbasinada 12 gün fln kaldi herşey zamlanacak elimde para var ama alamıyorum sistemimi.Bir kaç defa sormuştum gigabyte eagle 3070 alınır mi diye pek önerilen bir model degil ama şuan sadece bu var.Son 12 gün içersinde palit stoklara fln gelir mi bir fikriniz var mı.
Pc parçaları dolar üzerinden geliyor ve devlet bankaları dolara baskı yapıyorlar zam olsa bile yakın zmanda düşecektir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri