Evet üzücü ama gerçek eğer 13 bin olursa bilgisayarlar çok büyük zamlar yerasgari 13k olursa ekmek 20 olur reis ne farkı kaldı bugünden
işin açıkçası bi çok firmanın elinde en azından önümüzdeki 6 ay için yetecek kadar stok var bugün asgari 50 bin bile olsa en az 6 ay sistem fiyatlarının bu şekilde kalması gerek mantıken çünkü bugün aldığımız 2060 2070 kartlar 2 3 sene öncesinde alınıp depoya koyulmuş kartlar bunun herkes farkında tabiki hiçbir firmanın bunu kabul etmeyeceğine de eminimEvet üzücü ama gerçek eğer 13 bin olursa bilgisayarlar çok büyük zamlar yer
Hocam artmazsa herkes bilgisayara ulaşabilir olur çünkü cidden çok ucuz olur 1 asgari maaş a rx 6600lu pc düşünsenize hocam güzel olmaz mıişin açıkçası bi çok firmanın elinde en azından önümüzdeki 6 ay için yetecek kadar stok var bugün asgari 50 bin bile olsa en az 6 ay sistem fiyatlarının bu şekilde kalması gerek mantıken çünkü bugün aldığımız 2060 2070 kartlar 2 3 sene öncesinde alınıp depoya koyulmuş kartlar bunun herkes farkında tabiki hiçbir firmanın bunu kabul etmeyeceğine de eminim
13 bin₺ olsa tekstil üreticileri başta olmak üzere sırasıyla otomotivde bütün yan sanayi parça üreticileri iflas bayrağını çeker. En fazla olacağı 7.5-8 k arası.13 bin tl olmasını istiyormuş sendikalar sizce hocalarım ne olmalı yeterli mi 13k
o firmalarda kimse çalışmıyor mu bilader? firmaların çalışanları bedavaya mı çalışıyor?işin açıkçası bi çok firmanın elinde en azından önümüzdeki 6 ay için yetecek kadar stok var bugün asgari 50 bin bile olsa en az 6 ay sistem fiyatlarının bu şekilde kalması gerek mantıken çünkü bugün aldığımız 2060 2070 kartlar 2 3 sene öncesinde alınıp depoya koyulmuş kartlar bunun herkes farkında tabiki hiçbir firmanın bunu kabul etmeyeceğine de eminim
işin bu kısmı devlet ile firmalar arasında zaten refahı sağlayamayan devlet değersiz parayı halka saçtıkça firmalar zora giriyor bu da ürünlerin pahalılaşmasına sebebiyet veriyor işin sonunda ise sen de ben de enflasyon altında eziliyoruzo firmalarda kimse çalışmıyor mu bilader? firmaların çalışanları bedavaya mı çalışıyor?
Hocam mantığın biraz saçma mesela adamların elinde isterse 2 yıllık stok olsun stok bitince bu adamlar düşük fiyata satarsa yine aynı fiyata stoğa parça getiremezler bu yönden düşünülmeli, bide arkadaşın dediği gibi çalışanların maaşı vesaire için illaki bu fiyatta kalması imkansız.işin açıkçası bi çok firmanın elinde en azından önümüzdeki 6 ay için yetecek kadar stok var bugün asgari 50 bin bile olsa en az 6 ay sistem fiyatlarının bu şekilde kalması gerek mantıken çünkü bugün aldığımız 2060 2070 kartlar 2 3 sene öncesinde alınıp depoya koyulmuş kartlar bunun herkes farkında tabiki hiçbir firmanın bunu kabul etmeyeceğine de eminim
Hocam neden böyle bir şey olur bilmediğimden soruyorum?13 bin₺ olsa tekstil üreticileri başta olmak üzere sırasıyla otomotivde bütün yan sanayi parça üreticileri iflas bayrağını çeker. En fazla olacağı 7.5-8 k arası.
zaten işin bi kısmına kadar söylüyorum hocam elinde 2 sene sonrasına kadar stok olan bi firma 2 yıllık stoğu bitene kadar o ürünü aynı fiyata satar mı sence.Senin dediğin kısım benim yazımda yok zaten tabikide asgariye zam geldiğinde üç liralık mal beş lira olduğunda firmada beşe satacak fakat zam gelmeden üçe aldığını üçe satmaya devam etmeyecek onu da beşe satacakHocam mantığın biraz saçma mesela adamların elinde isterse 2 yıllık stok olsun stok bitince bu adamlar düşük fiyata satarsa yine aynı fiyata stoğa parça getiremezler bu yönden düşünülmeli, bide arkadaşın dediği gibi çalışanların maaşı vesaire için illaki bu fiyatta kalması imkansız.
Aynı şeyi söylüyoruz eskiden aldığından kar yapıp yerine aynı ürünü tekrar alması gerek bu yüzden her türlü fiyatlar yükselir.zaten işin bi kısmına kadar söylüyorum hocam elinde 2 sene sonrasına kadar stok olan bi firma 2 yıllık stoğu bitene kadar o ürünü aynı fiyata satar mı sence.Senin dediğin kısım benim yazımda yok zaten tabikide asgariye zam geldiğinde üç liralık mal beş lira olduğunda firmada beşe satacak fakat zam gelmeden üçe aldığını üçe satmaya devam etmeyecek onu da beşe satacak