Rehber Aşırı Detaylı Mouse Rehberi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Keşke turnuvaya girebilseydim de tanınsaydım. Depremzedeyim deprem olmasaydı 9 şubatta turnuva vardı.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bu sezon değilim. Hatta deprem olduktan sonra hiç rank kasamadım. Bilgisayarımı bile göremiyorum. Depremden önce oldum.

Teşekkür ederim. Dediğim gibi keşke turnuvaya girebilseydim de ünlü olsaydım. Nasip değilmiş.
Bende immo 3 'üm sizin kadar iyi değil şu dönemde lol e çok sardım

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bende immo 3 'üm sizin kadar iyi değil şu dönemde lol e çok sardım
İmmo 3 mü

İşte bende altın 2 felanım öyle yani

İmmo 3 birine steelseries mouse yakışmaz tenz abimin kullandıkları yakışır, apex pro tkl yakışır ama ona lafım yok

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
bende altın 2 yim hocam çok fazla smurf ve troller denk geliyo oyunun içine ediyolar
Ben çok kasmıyorum ya, aim fena değilde öylesine giriyorum ama yazın yüceliğe doğru kasasım var bi bilgisayarı halledebilirsek

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
bende altın 2 yim hocam çok fazla smurf ve troller denk geliyo oyunun içine ediyolar
Ben de arada smurf atıyorum. Arkadaşlarımla oynamak için. Ama hep denk geliyor ben de düşük elodayken geliyordu. Yapacak birşey yok.

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ya fatih hocam sizi görünce aklıma lamzu geliyor, almak istiyorum ama hyperx hastede aşırı güzel LDMSM

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Ben çok kasmıyorum ya, aim fena değilde öylesine giriyorum ama yazın yüceliğe doğru kasasım var bi bilgisayarı halledebilirsek
bende anca akşamdan akşama hocam aim lab çalışıp giriyom etkisi oluyor ekipmanları güncelleyim yazın iyice kasçam

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Rehberlerde tag yerini kullanın arama yazıldıgında üyenin karsısına cıkıcak sekilde örnek olarak mouse , mouse detay falan yazarsanız

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Şu an ekliyemiyorum neden eklenmiyor

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
18.5cm uzunlık 8.5cm genişlik ölçüsünde elim var. Palm grip şeklinde mouse tutuyorum. Razer viper mini aldım sanırım küçük geldi istemsizce 2-3 defa tık yapıyorum fps oyunlarında. Ne mouse önerirsin

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
18.5cm uzunlık 8.5cm genişlik ölçüsünde elim var. Palm grip şeklinde mouse tutuyorum. Razer viper mini aldım sanırım küçük geldi istemsizce 2-3 defa tık yapıyorum fps oyunlarında. Ne mouse önerirsin
hocam astral moda geçme çalışmaları bitmedi o yüzden bütçeyi siz söyleyiverirseniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri