- Tepki
- 4,954
Ss atma şansın var mı merak ettimValorant (radiant top 50)
Ss atma şansın var mı merak ettimValorant (radiant top 50)
Oo süper baaşrılarınızın devamını dilerimValorant (radiant top 50)
Bu sezon değilim. Hatta deprem olduktan sonra hiç rank kasamadım. Bilgisayarımı bile göremiyorum. Depremden önce oldum.Ss atma şansın var mı merak ettim
Teşekkür ederim. Dediğim gibi keşke turnuvaya girebilseydim de ünlü olsaydım. Nasip değilmiş.Oo süper baaşrılarınızın devamını dilerim
Bende immo 3 'üm sizin kadar iyi değil şu dönemde lol e çok sardımBu sezon değilim. Hatta deprem olduktan sonra hiç rank kasamadım. Bilgisayarımı bile göremiyorum. Depremden önce oldum.
Teşekkür ederim. Dediğim gibi keşke turnuvaya girebilseydim de ünlü olsaydım. Nasip değilmiş.
İmmo 3 müBende immo 3 'üm sizin kadar iyi değil şu dönemde lol e çok sardım
Ben de bir tane laptopum var onu alabildim. Onda da lol oynuyorum ama en iğrenç elo gold elodayım.Bende immo 3 'üm sizin kadar iyi değil şu dönemde lol e çok sardım
bende altın 2 yim hocam çok fazla smurf ve troller denk geliyo oyunun içine ediyolarİşte bende altın 2 felanım öyle yani
Ben çok kasmıyorum ya, aim fena değilde öylesine giriyorum ama yazın yüceliğe doğru kasasım var bi bilgisayarı halledebilirsekbende altın 2 yim hocam çok fazla smurf ve troller denk geliyo oyunun içine ediyolar
Ben de arada smurf atıyorum. Arkadaşlarımla oynamak için. Ama hep denk geliyor ben de düşük elodayken geliyordu. Yapacak birşey yok.bende altın 2 yim hocam çok fazla smurf ve troller denk geliyo oyunun içine ediyolar
Bende shaco mainim hard rank oynamıyorum unutmayın duacı mainlerin amacı sadece eglenmektirBen de bir tane laptopum var onu alabildim. Onda da lol oynuyorum ama en iğrenç elo gold elodayım.
Shaco mainim.
Ne-neden bu kadar ciddisinnnBende shaco mainim hard rank oynamıyorum unutmayın duacı mainlerin amacı sadece eglenmektir
bende anca akşamdan akşama hocam aim lab çalışıp giriyom etkisi oluyor ekipmanları güncelleyim yazın iyice kasçamBen çok kasmıyorum ya, aim fena değilde öylesine giriyorum ama yazın yüceliğe doğru kasasım var bi bilgisayarı halledebilirsek
sadece konuyu olusturdugnda ekleyebilirsinŞu an ekliyemiyorum neden eklenmiyor
hocam astral moda geçme çalışmaları bitmedi o yüzden bütçeyi siz söyleyiverirseniz18.5cm uzunlık 8.5cm genişlik ölçüsünde elim var. Palm grip şeklinde mouse tutuyorum. Razer viper mini aldım sanırım küçük geldi istemsizce 2-3 defa tık yapıyorum fps oyunlarında. Ne mouse önerirsin