- Tepki
- 4,954
YaptıHocam peki klavye seçerken nerelere dikkat etmemiz gerekli bunun için rehber yapabilirmisiniz
YaptıHocam peki klavye seçerken nerelere dikkat etmemiz gerekli bunun için rehber yapabilirmisiniz
Yaptım hocamHocam peki klavye seçerken nerelere dikkat etmemiz gerekli bunun için rehber yapabilirmisiniz
Tamamdır teşekkür ederimBütçesi 300 olana xpg size razer
Mousepad nedir? Logitech stok skatez zaten baya sorunlu hocam.merhabalar benim bi sorum olacaktı dostum şimdi bende gpx var 1 seneyi aşkın skatezler stok ve bu aralar yaşadıgım garip bir sorun var mousepad ile sürtünmeye girdiğinde mouse mousepade yapışıyor zor kayıyor yani kısaca elektriklenme gibi bir şey oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor acaba skatezden kaynaklı bir şey midir çok alışkınım hiç bir şeyi değiştirmek istemiyordum ama zamanı gelmiş galiba birde hayatı valoda geçen birine göre yorumlarsan çok sevinirim speed control tarzları falan var ya o yüzden
Günümüz için iyi bir model değil, bütçeniz nedir?Glorious model o önerir misiniz ?
1k-1.2k civarı bir de zahmet olmazsa max 300 tlye de mouse pad önerebilir misinizGünümüz için iyi bir model değil, bütçeniz nedir?
100 daha koyun hyperx haste wireless alın yanına birde steelseries qck+ large alın1k-1.2k civarı bir de zahmet olmazsa max 300 tlye de mouse pad önerebilir misiniz
glorious xl 3 4 tane sıfır vardı o olay olunca son kutuyu actım sıfır temiz olsun diye gene başladıMousepad nedir? Logitech stok skatez zaten baya sorunlu hocam.
Hocam yeni skatez alın o skatezler tam anlamıyla çöp, wraith hoverpad yeter sizeglorious xl 3 4 tane sıfır vardı o olay olunca son kutuyu actım sıfır temiz olsun diye gene başladı
Tamamdır hocam teşekkür ederim. hem pc almam da hem de çevre bileşenlerinde çok yardımcı oldunuz.100 daha koyun hyperx haste wireless alın yanına birde steelseries qck+ large alın
Rica ederim hocamTamamdır hocam teşekkür ederim. hem pc almam da hem de çevre bileşenlerinde çok yardımcı oldunuz.
corepad araştırmıştım ama wraith sorunlu çıkmasın mousepad gayet yeterli mi benim için şimdi alışamam korkusu var böyle şeylere rağmen valo immo3üm performansımda düşme olmaz değil mi aksine daha iyi mi olur acaba?Hocam yeni skatez alın o skatezler tam anlamıyla çöp, wraith hoverpad yeter size
Olmaz hocam alışmanız için biraz dm girersiniz hem daha iyi olur alışınca.corepad araştırmıştım ama wraith sorunlu çıkmasın mousepad gayet yeterli mi benim için şimdi alışamam korkusu var böyle şeylere rağmen valo immo3üm performansımda düşme olmaz değil mi aksine daha iyi mi olur acaba?
tamamdır çok teşekkür ederim dediğiniz gibi alışmam ve skatezin oturması için max 1 hafta oynamam gerek birde sens değişme olayı falan gerekir galiba mousepad uygun mu sizce yoksa öneriniz var mıdır? Ve evet almışken daha iyisi olsun diye corepad düşünüyorum tiger ice çok hızlı gelir diye ona bakmadım bileOlmaz hocam alışmanız için biraz dm girersiniz hem daha iyi olur alışınca.
Corepad yurtdışı uğraşmak istemezsiniz diye önermedim ama düşünürseniz corepad iyi tabi ki
Hocam öyle alışma süreci uzun olmaz 4-5 rankeda alışırsınız hatta daha iyi gelir o skatezlerden sonratamamdır çok teşekkür ederim dediğiniz gibi alışmam ve skatezin oturması için max 1 hafta oynamam gerek birde sens değişme olayı falan gerekir galiba mousepad uygun mu sizce yoksa öneriniz var mıdır? Ve evet almışken daha iyisi olsun diye corepad düşünüyorum tiger ice çok hızlı gelir diye ona bakmadım bile