- Tepki
- 0
Asus dragon b450m anakart nasıldır arkadaşlar
İyidir bütçe varsa b550 tercih etmeye çalışAsus dragon b450m anakart nasıldır arkadaşlar
Bütçem o kadar yok 4400 MHz diyor am4 eski kart ama yeni gibi özellikleri aklıma takıldıİyidir bütçe varsa b550 tercih etmeye çalış
Biraz eski Gen 3 destekliyorBütçem o kadar yok 4400 MHz diyor am4 eski kart ama yeni gibi özellikleri aklıma takıldı
İnternete baktım pek önerilmiyor, anakart soğutması iyi değil deniyor, vram yetersiz kaldığından bahsedilmiş.Asus dragon b450m anakart nasıldır arkadaşlar
TeşekkürlerBiraz eski Gen 3 destekliyor
Teşekkürler ne önerirsiniz ilerde kafamı yormayacakİnternete baktım pek önerilmiyor, anakart soğutması iyi değil deniyor, vram yetersiz kaldığından bahsedilmiş.
Bütçeniz nedir?Teşekkürler
Teşekkürler ne önerirsiniz ilerde kafamı yormayacak
5600Bu fiyatlara zaten VRAM soğutmalarına sahip anakart yok takacağın işlemci nedir
2000 2500Bütçeniz nedir?
Gayet yeterli olur ama bütçen yetiyor bunu alabilirsin. Gen4 destekli bir anakart5600
2000 2500
Teşekkür ederim bunu alıcam bir de soğutucu almayı düşünüyorum dark freezer x94 nasıldır 500 600 bandına ne alınırGayet yeterli olur ama bütçen yetiyor bunu alabilirsin. Gen4 destekli bir anakart
![]()
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.378,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemcin için yeter ama istersen bu daha iyi olur.Teşekkür ederim bunu alıcam bir de soğutucu almayı düşünüyorum dark freezer x94 nasıldır 500 600 bandına ne alınır
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunİşlemcin için yeter ama istersen bu daha iyi olur.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun.Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun