Asus Modem ve Router

rfuruncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar evim 2 katlı. 2. Katta Asus DSL-N16 modem kullanıyorum. Alt katta Asus RT-N12 Router var. Router modem e kablosuz olarak bağlı. Modem yazılım o güncel. Arayüzden sürüm kontrol edip yeni sürüm bulundu yükle dediğimde otomatik yüklüyor. Ama Router o nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Ethernet girişi var. Pc den modem e 192.168.1.1 yazarak arayüz e girebiliyorum. Router un arayüzüne girmek için modem i kapatmak zorunda kalıyorum çünkü Routerada 192.168.1.1 den giriyorum. Router a girmek için 1.1 değilde 1.2 veya sonuna farklı rakam atayabilirmiyim? Farklı numara atanırsa sorun olur mu? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Asus RT-N12 modeminizin IP adereside 192.168.1.1 bunu değiştirebilirsiniz kendi programı ile ve arayüzüne giriş yaparak yapılabilir ancak. RT-N12 D1 ve DSL-N16 bu bağlantılardan 2 cihazında BIOS sürümünü ve yazılım aracını indirebilirsiniz. İşlemleri ancak PC üzerinden yapabilirsiniz 2 cihazıda aynı ağ üzerinden görmeniz yetmiyor PC 'nize ayrı ayrı bağlayın ve yazılımlarını ve IP lerini değiştirmek için ayarlarınızı yapın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri