ASUS Monitör İçin İyi Bir Marka mıdır?

Maxare10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar selamlar,

ASUS monitör aldım sizce pişman eder mi? ASUS vg248qg bu marka monitör için iyi bir marka mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Asus iyi bir markadır ama sorun çıkmaz diye hiçbir markada garanti verilemez , sadece olasılık azalır. Asus monitör alıp sıkıntı yaşayan da var ama sorun yaşamayan kısım daha fazla.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Teknoloji sonuçta biraz da şans işi hocam, seneler boyu sorunsuz da kullanabilirsiniz. 4-5 sefer ürün değişimi de isteyebilirsiniz. Modellerin kronik ya da genel bir sıkıntısı varmı kullanıcı yorumlarından ona bakmak lazım

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Arkadaşlar asus monitör aldım sizce pişman eder asus vg248qg asus monitör için iyi bir markamıdır
Diğer konuda da dediğimiz gibi, monitör TN panel olmasından dolayı biraz eleştirilebilir.
Onun dışında hangi markayı alırsanız alın, sorun yaşama ihtimaliniz mevcut.
Bazı firmalarda bu oran daha düşük olsa da, her zaman sorun yaşama ihtimaliniz vardır.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Arkadaşlar asus monitör aldım sizce pişman eder asus vg248qg asus monitör için iyi bir markamıdır
hocam Asus vg247q1a kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır. Kısaca size nasıl bir marka ve nasıl bir kalitesi var onu anlatayım. Öncelikle benim kullandığım öyle aman aman olan bir Asus modeli değil, biraz daha giriş-orta seviye denebilecek bir model. Ona rağmen malzeme kalitesi olarak bana gayet yeterli geldi, ürüne baktığınız zaman "Evet Asus bu" diyeceğiniz bir kalite mevcut. Monitörün ayar menüsü gayet güzel ve tek tuş yerine birden çok tuş ile kısayollara erişebilmek güzel bir ayrıcalık. Benim önerim TN panel ve VA panel almamanız çünkü bütçeniz bu panel için fazla. Alacağınız monitörün fiyatına çok daha kaliteli ve IPS panel olan monitörler alınabilir. TN asla önermiyorum. VA zor durumda kalınırsa alınabilir ama ghosting sorunu yüzünden başınız derde girebilir ve nefret edebilirsiniz tam şuan yaşadığım gibi. Benim monitörüm VA panel ve ghosting yüzünden ne adam gibi kullanabiliyorum ne de bakabiliyorum. İade edeceğim veya satacağım. Bu dediğim panel meselesi tüm markalar için geçerli, VA panel veya TN paneli asla önermiyorum. Alacaksanız yine Asus alın çünkü müşteri hizmetleri geniş bir ağa sahip ama gidin IPS panel alın kafanız rahat olsun.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam Asus vg247q1a kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır. Kısaca size nasıl bir marka ve nasıl bir kalitesi var onu anlatayım. Öncelikle benim kullandığım öyle aman aman olan bir Asus modeli değil, biraz daha giriş-orta seviye denebilecek bir model. Ona rağmen malzeme kalitesi olarak bana gayet yeterli geldi, ürüne baktığınız zaman "Evet Asus bu" diyeceğiniz bir kalite mevcut. Monitörün ayar menüsü gayet güzel ve tek tuş yerine birden çok tuş ile kısayollara erişebilmek güzel bir ayrıcalık. Benim önerim TN panel ve VA panel almamanız çünkü bütçeniz bu panel için fazla. Alacağınız monitörün fiyatına çok daha kaliteli ve IPS panel olan monitörler alınabilir. TN asla önermiyorum. VA zor durumda kalınırsa alınabilir ama ghosting sorunu yüzünden başınız derde girebilir ve nefret edebilirsiniz tam şuan yaşadığım gibi. Benim monitörüm VA panel ve ghosting yüzünden ne adam gibi kullanabiliyorum ne de bakabiliyorum. İade edeceğim veya satacağım. Bu dediğim panel meselesi tüm markalar için geçerli, VA panel veya TN paneli asla önermiyorum. Alacaksanız yine Asus alın çünkü müşteri hizmetleri geniş bir ağa sahip ama gidin IPS panel alın kafanız rahat olsun.
Monitörü aldığınızı şimdi farkettim hocam, hayırlısı olsun. Daha iyi bir monitör kesinlikle alınabilirdi bence. Ne kadar verdiniz bilmiyorum ama 3000 aşağısı değildir. Hayırlı olsun diyelim.

A Shadow Falls

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Kullandığım Monitör : ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync
1 Yıl oldu bir sorun yaşamadım maşallahı var maşallah diyelim :) Çevremde yine bu Monitöre yakın Gaming kullanan arkadaşlarımda da sorun yaşayan görmedim

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
AOC almadığın için çok şanslısın..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri