P playersk Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 71 Tepki 2 Konum 16 | Bursa 28 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Windows 10 uefi format atacağım ancak secure bootu kapatamıyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? @"ugur.gozaydin" yardımcı olabilir misin kral
Arkadaşlar merhaba. Windows 10 uefi format atacağım ancak secure bootu kapatamıyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? @"ugur.gozaydin" yardımcı olabilir misin kral
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 28 Ocak 2022 #2 Cvp: Asus Prim X570-P Secure Boot Kapatılmıyor OS Type seçeneğini Windows UEFI yapar mısınız ayarları kaydedin ve tekrar kontrol edin.
Cvp: Asus Prim X570-P Secure Boot Kapatılmıyor OS Type seçeneğini Windows UEFI yapar mısınız ayarları kaydedin ve tekrar kontrol edin.
KS P playersk Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 71 Tepki 2 Konum 16 | Bursa 28 Ocak 2022 Konu Sahibi #3 RE: Cvp: Asus Prim X570-P Secure Boot Kapatılmıyor ugur.gozaydin' Alıntı: OS Type seçeneğini Windows UEFI yapar mısınız ayarları kaydedin ve tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla ... Yok olmadı hocam, faceden ekledim rica etsem oradan yardımcı olabilir misin
RE: Cvp: Asus Prim X570-P Secure Boot Kapatılmıyor ugur.gozaydin' Alıntı: OS Type seçeneğini Windows UEFI yapar mısınız ayarları kaydedin ve tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla ... Yok olmadı hocam, faceden ekledim rica etsem oradan yardımcı olabilir misin
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 28 Ocak 2022 #4 Cvp: Asus Prim X570-P Secure Boot Kapatılmıyor Aslında biraz hasta gibiyim yatacağım ama yarın isterseniz DC üzerinden ekleyin beni bakarız sisteminize detaylı.
Cvp: Asus Prim X570-P Secure Boot Kapatılmıyor Aslında biraz hasta gibiyim yatacağım ama yarın isterseniz DC üzerinden ekleyin beni bakarız sisteminize detaylı.
KS P playersk Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 71 Tepki 2 Konum 16 | Bursa 28 Ocak 2022 Konu Sahibi #5 RE: Cvp: Asus Prim X570-P Secure Boot Kapatılmıyor ugur.gozaydin' Alıntı: Aslında biraz hasta gibiyim yatacağım ama yarın isterseniz DC üzerinden ekleyin beni bakarız sisteminize detaylı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
RE: Cvp: Asus Prim X570-P Secure Boot Kapatılmıyor ugur.gozaydin' Alıntı: Aslında biraz hasta gibiyim yatacağım ama yarın isterseniz DC üzerinden ekleyin beni bakarız sisteminize detaylı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim