Biraz daha bütçen varsa b550 öneririm onun haricinde alınabilirBu anakartı alacağım önerilerinizi bekliyorum
Biraz daha bütçen varsa b550 öneririm onun haricinde alınabilir
5600 Ve üstü ile kullanacaksanız B550M DS3H yada B550M-K almanızı öneririm. Onun dışında bahsettiğiniz anakartta alınabilir.İleride yükseltme yapmayı düşünmüyorum ryzen 5000 serisi ile kullanacağım bütçem kısıtlı
5600 ile kullanacağım arada 350 TL fark oluyor bu b550m Ds3h rev 1.5 versiyonu ile geliyormuş bu fiyat farkını vermeye değer mi fp odaklı istiyorum bütçe kısıtlı ama yinede bulurum sen illede al derseniz hocam b550 yi5600 Ve üstü ile kullanacaksanız B550M DS3H yada B550M-K almanızı öneririm. Onun dışında bahsettiğiniz anakartta alınabilir.
PCI 4.0 Desteği olduğu için hem sisteminizin performansını arttıracak hem de M2 SSD için okuma yazma hızlarını 7000mb civarına çıkaracak. Aradaki fiyat farkı az ve imkan varsa kesinlikle alınmalı.5600 ile kullanacağım arada 350 TL fark oluyor bu b550m Ds3h rev 1.5 versiyonu ile geliyormuş bu fiyat farkını vermeye değer mi fp odaklı istiyorum bütçe kısıtlı ama yinede bulurum sen illede al derseniz hocam b550 yi
Evet haklısın. Rev 1.4 olanı piyasada yok rev 1.5 de olsa alıyorum o zaman ben çok teşekkürler sonunda AC olanı hepsiburada dan sipariş geçicem kuponum vardı zaten 2 bine gelicekPCI 4.0 Desteği olduğu için hem sisteminizin performansını arttıracak hem de M2 SSD için okuma yazma hızlarını 7000mb civarına çıkaracak. Aradaki fiyat farkı az ve imkan varsa kesinlikle alınmalı.
Çok güzel fiyat oluyor. Hayırlı olsun.Evet haklısın. Rev 1.4 olanı piyasada yok rev 1.5 de olsa alıyorum o zaman ben çok teşekkürler sonunda AC olanı hepsiburada dan sipariş geçicem kuponum vardı zaten 2 bine gelicek