ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

Bu fiyat bulunmaz nimet düşünen olursa baksın arkadaşın ilanına ne kadar forum kurallarına uyuyor bilmiyorum ama.

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Cihaz bugün elime ulaştı sorunun sebebi neydi bilmiyorum ama sıfırıyla değişim yapılmış.Hiç açmadan sarı sitede aynı gün içinde 1200 tlye sattım.Forumdan isteyen olsa @"OceanLaB" hatrına 999a verecektim ama kimse talip olmadı.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

ozkanfe' Alıntı:
Cihaz bugün elime ulaştı sorunun sebebi neydi bilmiyorum ama sıfırıyla değişim yapılmış.Hiç açmadan sarı sitede aynı gün içinde 1200 tlye sattım.Forumdan isteyen olsa @"OceanLaB" hatrına 999a verecektim ama kimse talip olmadı.

Hayırlı olsun dostum. Ben de klavye için bir arkadaş ile görüşüyordum, nasip değilmiş.

Escaption

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Arkadaşlar bu klavyenin üzerinde soldaki alt tuşunda macro atama ile alakalı bir şey var. PUBG oynayan birisiyim sürekli alt tuşu elimde yani. Makro atadığınızda mesela benim klavye rgb olarak yanıyor o makro atanmış tuş tek bir renk olarak yanıyor neye atadağınız belli ama ne için ve nasıl atadığınız belli değil. Benim de sürekli bir tuş makro olarak atanıyor nasıl kaldıracağımı bilmiyorum bu makro tuşunu devre dışı bırakmak için bir çözüm var mı? Örneğin ''4'' tuşuna makro atayınca tuşa basınca 4 değildi bugün ''m'' geldi karşıma veya tuş işlemiyor artık hangi tuşa atadıysam bilmiyorum istemsizce sizden isteğim bunun devre dışı bırakması varsa özellikle onu istiyorum eğer yoksa atadığım makroyu klavye üzerinden nasıl silerim onun bilgisini istiyorum. Aksi takdirde bu klavyeyi kırma sebebiyeti doğuruyor. Bu olay harici bir sorunu kalmadı galiba daha önceden birkaç sorunu vardı da düzeldi galiba onlar sadece bu sorun kaldı lütfen bilen varsa cevaplasın yoksa bu klavye kır beni diye yalvarıyor.

Bu attığım resimde olan fn+left alt kombinasyonundan makro başlatma fonksiyonunu devre dışı bırakıp yalnızca alt tuşu olarak işlevini yapmasını istiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri