ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

Karaca1720

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MovesLikeJaggeR' Alıntı:
numlock tuşları olsaydı kesinlikle alırdım ama bu şekilde fiyat iyi olsa da bu özellik olmamasıyla beni pek cezbetmedi.

Klavyenin amacı zaten ufak ve taşınabilir olması. Numpad olsaydı sıradan bir klavyenin bataryalı hali olurdu.

Escaption

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,bu klavyeyi sizin sayenizde ucuz fiyata aldım öncellikle bunun için teşekkür ederim.Şimdilerde klavyede anlamadım şekilde birkaç problem var.Örneğin PUBG oynayan birisiyim daha önceden sola sağa vs. yürüyorum ve kendi kendine takılı kalıyor klavye aynı hareketleri yapıyor ben hiç bir tuşa basmadığım halde önceki yaptığım hareketleri otomatikmen yapıyor.Üstelik bir de bugün örneğin sola gitmek için a tuşuna basıyorum delaylı işleri gibi istediğim yöne tam gitmiyor sanki geç gidiyor vs. eğer şarj gibi durumları soracaksanız şarj konusunda sıkıntı yoktu bu söylediklerim olurken.Daha önceden de oyun esnasında klavye bir anda kilitleniyordu fakat onu nasıl çözdüm bilmiyorum ama çözdüm kilitlenince USB bağlantısını çıkartıp takmak işe yaramıyor.Anlayamadığım şekilde sorunlar çıkarıyor kronik bir hata mı çözemedim ne yapmam gerekiyor?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

Klavyenin sürücü güncelliğini ve yazılım içinden firmware güncellemelerini kontrol eder misiniz.

Yazılımsal bir sorun gibi geldi bana.

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bende de aynı problem var malesef daha bugün pentaya yazdım gönderin dedi.Sadece oyun degil yazı yazarken mesela a takılı kalıyor 20-30 kez a yazıyor.Oyun içi de arkadaşın bahsettigi gibi takılma olarak yansıyor.Yazılım güncel, windows güncel, şarj full, 2intel 1 amd pcde denendi.Takılma sırasında bağlantı kopmuyor.Usb kabloyu takınca takılma geçiyor.

Escaption

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herhangi bir çözümü var mı bilmiyorum kronik galiba Asus'a mail attım koskocaman paragraf yazdım bir satırla cevap geldi o da klasik internet sitesinden benim de bulabileceğim bir link ve sonra devam ederse garantiye verin cevabını verdiler yazık

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Ben pentayla görüştüm paketledim sabah kargoluyorum malesef üzdü.Kronik diye düşünüyorum çünkü nerdeyse hiç kullanmadım klavyeyi direk sorun çıktı.

Escaption

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Durumu hakkında buradan bilgilendirir misin beni de şu aralar çok bir sıkıntısı yok o yüzden garantiye vermeyi düşünmüyorum

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Sorun yaşayan arkadaşlar için çözüm olabilecek birşeyç şey yazayım .
Adım 1; armoury createyi siliyoruzAdım 2; windows ana dilini ingilizce yapıyoruzAdım 3; tekrardan armoury create yi yükleyip tüm güncellemeleri yapıyoruz .
eğer bu adımları uygulayıp sorununuz çözülürse lütfen yazın . Ben RGB ve geç yazma sorunumu bu şekilde çözmüştüm .

Escaption

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

BatuhanKLC' Alıntı:
Adım 1; armoury createyi siliyoruzAdım 2; windows ana dilini ingilizce yapıyoruzAdım 3; tekrardan armoury create yi yükleyip tüm güncellemeleri yapıyoruz .
eğer bu adımları uygulayıp sorununuz çözülürse lütfen yazın . Ben RGB ve geç yazma sorunumu bu şekilde çözmüştüm .

Bu adımlar ne işimize yarayacak ve pc dilini Ingilizce olarak mı kullanmak zorundayız

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

Escaption' Alıntı:
BatuhanKLC' Alıntı:

Bu adımlar ne işimize yarayacak ve pc dilini Ingilizce olarak mı kullanmak zorundayız

Donma , takılma , rgb sorunları bende ortadan kalktı . Evet ingilizce kullanın, hem ingilizcenizi de geliştirmiş olursunuz.

Escaption

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Son durum hakkında bir gelişme var mı?
 Ayrıca bir de bu ürünü satıp Hyperx %60 klavyesini almak istiyorum aslında fakat birkaç şeyden çekiniyorum.
1) Ürün Türkiye'de satılmıyor alırsam Amazon'un başka ülke mağazalarından alacağım her şey dahil 120$
2) Türkçe tuş dizilimi yok sorun olur mu bilemiyorum.
3) Bu klavyede olduğu gibi bir tuşun birden fazla işlevi vs var mı bilemiyorum
Ama yine de Hyperx gibi bir dev marka aklımı çeliyor elimdeki ürünü satıp Hyperx %60 klavyesini almak istiyorum

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Değişime alındı diye servis güncellemesi yapıldı.Arayan olmadı ama muhtemelen değişim yapılacak.

Escaption

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamdır yenisi gelince de bilgilendirme yaparsanız sevinirim bu sorun kronik mi yoksa ürünler mi problemli onları öğrenmek istiyorum.Yani yenisinde de bu sorun olacak mı?

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Ben yenisini açmadan satmayı düşünüyorum.Elimde corsair k70 vardı zaten onu kullanmaya devam ederim.

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Ürün kargolanmış diyor.Bu postu okuyup cihazı almak isteyen olursa aldığım fiyata veriyorum.999tl.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri