- Tepki
- 22
5 10 dk once calısan ımpact 2 wırelles mousemın ımlecı kayboldu ve calısmıyo cozum yolu bılen var mı?
Evet, asus kalitesi…5 10 dk once calısan ımpact 2 wırelles mousemın ımlecı kayboldu ve calısmıyo cozum yolu bılen var mı?
denedım ama sonuc yokEvet, asus kalitesi…
Başka porta takar mısınız? Veya başka bir bilgisayara
rog serısını bıde cok överler :dEvet, asus kalitesi…
Başka porta takar mısınız? Veya başka bir bilgisayara
Hocam anlamıyorum ya, alınacak çok güzel asuslar var çok kötü asuslar var. Servise göndermekten başka çare yok…denedım ama sonuc yok
rog serısını bıde cok överler :d
aynen son çare gondercez artıkHocam anlamıyorum ya, alınacak çok güzel asuslar var çok kötü asuslar var. Servise göndermekten başka çare yok…
Şarjı bitmiş olmasın? Aygıt yöneticisine bak orda gözükmüyor mu ?5 10 dk once calısan ımpact 2 wırelles mousemın ımlecı kayboldu ve calısmıyo cozum yolu bılen var mı?
gozukuyorŞarjı bitmiş olmasın? Aygıt yöneticisine bak orda gözükmüyor mu ?
Şarjı bitmiş olmasın? Ne zaman şarja koydun en son?gozukuyor
hocam pekı bu mouse nın alıcısı farklı bır mouseda calısır mı bılgınız var mıHocam anlamıyorum ya, alınacak çok güzel asuslar var çok kötü asuslar var. Servise göndermekten başka çare yok…
Hocam büyük ihtimalle sorun alıcıda zatenhocam pekı bu mouse nın alıcısı farklı bır mouseda calısır mı bılgınız var mı
rog pugıo 2 varda alıcısı kayboldu barı onla kullanırım en kötü
uygulamda sarz 100 gozukuyorŞarjı bitmiş olmasın? Ne zaman şarja koydun en son?
Yanlış gözüküyor olabilir bi takınuygulamda sarz 100 gozukuyor
olabılır artık garantıye vercezHocam büyük ihtimalle sorun alıcıda zaten
takıyım hocamYanlış gözüküyor olabilir bi takın
Bide ne yaptiniz da bozuldu umarım masaya vurmadınız mouse ileolabılır artık garantıye vercez
takıyım hocam
yok bır sey yapmadım sadece sensoru tılt ettı altına vurdumBide ne yaptiniz da bozuldu umarım masaya vurmadınız mouse ile
Sensörün altına mı vurdunuz??? Hocam sensöre vurduyssnız geçmiş ola o mouse gitmiştir sensöre en ufak çizik gelmemeliyok bır sey yapmadım sadece sensoru tılt ettı altına vurdum
Jsjdjsifjwidje aynı seyyok bır sey yapmadım sadece sensoru tılt ettı altına vurdum
Aynen kanka asus kötü yaSensörün altına mı vurdunuz??? Hocam sensöre vurduyssnız geçmiş ola o mouse gitmiştir sensöre en ufak çizik gelmemeli