Asus Rog Mouse Sorun(Yardim)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
evet hocam yallayıp işime bakıyorum dediğinz gibi görüşürüz merak etmeyin dünya küçük

birde son olarak amazon tr de nereden gördünüz linkini atarsanız sevinirm ben bulamadım da
Amazon.com.tr’de kalmamış. Büyük ihtimalle türkiyeye getirmeniz zor olur

Amazon.com.tr üzerinde satılmayan amazon ürünlerinde absürt kargo fiyatları çıkıyor

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Amazon.com.tr’de kalmamış. Büyük ihtimalle türkiyeye getirmeniz zor olur

Amazon.com.tr üzerinde satılmayan amazon ürünlerinde absürt kargo fiyatları çıkıyor
evet zaten 99 dolar ürün 55 dolar kargo vs alıyor ama amazon kendi getiriyor o attığım linkteki ürünü o yüzden içim rahat

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ülkemizde geri stoklara girer. 155 dolar edicek bir ürün değil
TR de stoğa gelebilir ama 155 dolar (3000 TL) den daha pahalı olur çünkü incehesap ta görebildiğim bi bu var en son 4200 tl imiş en son satılan en düşük fiyat ise 3400 tl

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
2 nizede asusun her ürünü kaliteli ama iyi değil aynı fiyata daha iyi muadilleri var
Ama asusun ürünleri çok kötü alınmaz denmez @Greewe ürünleri iyi ama pahalı
oh vallaha seninle de greewe kardeşiminki gibi bir yazışma içerisine girerdim ama ne oldu bilmiyorum bi yorgunluk çöktü üstüme o yüzden sana benden bi

<3

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
oh vallaha seninle de greewe kardeşiminki gibi bir yazışma içerisine girerdim ama ne oldu bilmiyorum bi yorgunluk çöktü üstüme o yüzden sana benden bi

<3
Istediğin kadar kalp at kanka asuscuyum ama fare ve kulaklıkta asus berbat diğer her tarafa çok iyi al buda benden sana

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri