ASUS ROG PUGİO MU RİVAL 3 MÜ ?

RİVAL Mİ PUGİO MU

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daii1903

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese Merhabalar 

Ben Mouse değişikliği yapmak istiyorum.Elim küçük olduğundan küçük ve hafif bir Mouse arıyorum Pugio ile Rival 3 arasında kaldım açıkçası Pugio biraz daha ağır ama kullandım deneme şansım oldu ağırlığını cok hissettirmiyor açıkçası beğendim ama Rival 3 de sonuçta yeni nesil bir Mouse. Rival 3 te ürünün üst kısmı falan deforme olurmu eski Mouselarda üstünde falan belli bi kullanımda deformeler oluyor Steelseriesin o yönden karar veremedim 2 Mouse unda avantajlarıda var dezavantajlarıda mevcut Sizlerin önerisi ne olur Şimdiden Teşekkür ederim.

KS

Daii1903

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bütçem 200-250 Tl arası ama çokta çıkmak istemiyorum Kulaklığımı yenileceğim o yüzden. Rival 3 ün malzemesinden korkuyorum bende 300S Vardı 2-3 ayda üstünde deformasyonlar oldu siz ne dersiniz bana sıkıntı cıkartırmı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Rival 3 sensör ve 60 milyon tuş ömrü olarak iyi ama malzeme olarak nasıldır bilmem. Sensörü 300 IPS ve 35G desteği sunarken ASUS model 50 mişyon tuş ömrü ve 150 IPS + 30G desteği sunan bir mouse yani SS Rival 3 modeli daha başarılı. Malzeme olarak dediğim gibi bilmiyorum özellik olarak iyi.

KS

Daii1903

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O zaman Rival 3 almam kesinlikle daha mantıklı o zaman alıp deneyimlerimi tekrar sizinle paylaşırım malzeme kalitesi vs kullandığım kadarıyla istiyenlerede deneyimlerimi aktarırım. Yardımlarınız için Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri