- Tepki
- 2
ROG Strix GeForce RTX 4070Ti ekran kartı ASUS TUF GT301 kasa içerisine sığar mı
Kasa 32cm destekliyor kart neredeyse 34cm önde fan yoksa belki sigar ama sıkıs tepis olarak.ROG Strix GeForce RTX 4070Ti ekran kartı ASUS TUF GT301 kasa içerisine sığar mı
SığmazROG Strix GeForce RTX 4070Ti ekran kartı ASUS TUF GT301 kasa içerisine sığar mı
Sanmiyorum 1500e 2k olsa gamepower farcry(galiba full cam olan)onerebilirdimÖnerebileceğin bir kasa var mı 1500 tl bandında
DeepCool CH510 bu nasıldırSanmiyorum 1500e 2k olsa gamepower farcry(galiba full cam olan)onerebilirdim
Kasa güzel ve geniş duruyor , 38cm GPU desteği var ama kasada galiba tek fan var. Fan takviyesi gerektirir.DeepCool CH510 bu nasıldır
Sığmaz.Sığar bu arada kart 30cm. Bende aynı boyutta kasa kullanıyorum rahat sığıyor. 3-4 parmak boşluk kalıyor.
Bu ekran kartı boyutu.
Ekli dosyayı görüntüle 19456
Bu kasa desteği.
Ekli dosyayı görüntüle 19457
Bu da Deepcool CH510 kasasının desteği.
Ekli dosyayı görüntüle 19458
Sığmaz.
Ekran karti 30cm asusun kendi sitesinden bakmanı öneririm.Bu ekran kartı boyutu.
Ekli dosyayı görüntüle 19456
Bu kasa desteği.
Ekli dosyayı görüntüle 19457
Bu da Deepcool CH510 kasasının desteği.
Ekli dosyayı görüntüle 19458
Sığmaz.
Arkadaşım yukarıda fotoğraf attım. Biz ROG modelinden bahsediyoruz. Sen TUF modelini paylaşıyorsun.
Pardon yanlış bakmışım tuf sandım. Ama Rog da sığar çok az bi mesafe ile.Arkadaşım yukarıda fotoğraf attım. Biz ROG modelinden bahsediyoruz. Sen TUF modelini paylaşıyorsun.
Teknik verilere göre ROG modeli 1.6cm büyük kalıyor.Pardon yanlış bakmışım tuf sandım. Ama Rog da sığar çok az bi mesafe ile.