Asus Rog Strix 300 Kulaklık Ayarları

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, ne ayar yaptımsada dış seslerin mikrafondan karşı tarafa gitmesini önleyemedim. Kullanan yada ayarlar konusunda yardımcı olabilecek var mı kulaklıktan aşırı memnunum fakat discord da bas konuş kullanmak zorunda kalıyorum evdeki bütün ses kendi sesim kadar net karşıya gidiyor. Ayarlayamazsam satmak zorunda kalacağım, şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ayarlarda Noise Cancelling yani gürültü engelleme adına bir ayar varsa bunu devreye alın. Ayrıca mikrofon ses seviyesini ve hassaslığını biraz düşürüp deneyin.

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Deneyeceğim hocam teşekkürler.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Eğer düzelmezse driverı tamamen silin ve tekrar yükleyin. Ardından "Armoury II" uygulamasındaki Headset kısmından kulaklığınızı seçin ve "Default" yazan tuşa tıklayın. Büyük ihtimalle sorun düzelecektir. Discord'u silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz :)

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer düzelmezse driverı tamamen silin ve tekrar yükleyin. Ardından "Armoury II" uygulamasındaki Headset kısmından kulaklığınızı seçin ve "Default" yazan tuşa tıklayın. Büyük ihtimalle sorun düzelecektir. Discord'u silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz :)
temiz kurulum yaptım discord silmedim oda başka kulaklıklarda olmuyor onla ilgili olduğunu düşünmüyorum düzelmedi hala

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
temiz kurulum yaptım discord silmedim oda başka kulaklıklarda olmuyor onla ilgili olduğunu düşünmüyorum düzelmedi hala
Uzun süredir araştırıyorum ama bulamadım nedenini. Acaba 1000de 1 fabrika hatası oldu da size mi denk geldi? Kulaklığı yeni aldıysanız iade edip tekrar satın almak da bir seçenek.

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
6 aylık kulaklık şuan aldığım yere mail attım dönüş yapmalarını bekliyorum ama sorun hala devam ediyor. Çok ucuz kulaklık var evde takıyorum ses gitmiyor dc den ayar yapınca ama asus da gidiyor oturma odasında konuşulan bile duyuluyor yüksek sesli olsun:) @s4lly

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
6 aylık kulaklık şuan aldığım yere mail attım dönüş yapmalarını bekliyorum ama sorun hala devam ediyor. Çok ucuz kulaklık var evde takıyorum ses gitmiyor dc den ayar yapınca ama asus da gidiyor oturma odasında konuşulan bile duyuluyor yüksek sesli olsun:) [SIZE=16px][SIZE=4]@s4lly[/SIZE][/SIZE]
Çok garip gerçekten. Anlam veremedim. Dediğim gibi mikrofonda bir problem olduğu aşikar. Ama fiziksel mi yazılımsal mı bilmiyoruz. 6 aylık olması güzel hala devam ediyor garantisi. Bu arada bu sorun daha önceden yoktu değil mi?

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok garip gerçekten. Anlam veremedim. Dediğim gibi mikrofonda bir problem olduğu aşikar. Ama fiziksel mi yazılımsal mı bilmiyoruz. 6 aylık olması güzel hala devam ediyor garantisi. Bu arada bu sorun daha önceden yoktu değil mi?
aldığım günden belli var ayarlardan düzeltilir diye zamanla birşleyler denedim bulamayınca foruma konu açtım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri