Asus Rog Strix B660-A Gaming Wifi DDR5 Alınır Mı?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Herkese merhaba.

Vatan Bilgisayar'da sepette indirimler var.
Aşağıdaki anakart sizce alınır mı?

ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI
Bunlarla kısa dönemde ddr5 sistem toplanmaz ya çok cep yakar hadi bu 5k ram 2x8 en az 5k işlemci çıksa yeni nesil alsan intelde kesin 5-10 k arası çok sıkıntılı ddr5 sistemler. Ama para sıkıntı değilse toplanır :)

KS

Blue Life

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Bunlarla kısa dönemde ddr5 sistem toplanmaz ya çok cep yakar hadi bu 5k ram 2x8 en az 5k işlemci çıksa yeni nesil alsan intelde kesin 5-10 k arası çok sıkıntılı ddr5 sistemler. Ama para sıkıntı değilse toplanır :)
Evet biraz tuzlu ama ileriye dönük parça parça almak istiyorum

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
KS

Blue Life

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
O fiyata z690 da alınabilir. Z690 varken b660 alınır mı bilemiyorum. Seçim sizin tabiki.
B660'ı tercih nedenim arka kısmında Bios Flashback yapabilme olanağını sağlaması.

KS

Blue Life

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25

PcToplama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Asus anakartları baya kötü bir programa sahip youtubeden mağdurlara bakabilirsin

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
bu kart alınır bu fiyata gayet üst düzey bir anakart hocam yanlış bilgi vermyin 2x8 ddr5 ram daha ucuza var linkini de bırakacağım 12600 iyi gider bu anakarta

Okumada sorun yaşıyorsunuz galiba yanlış bilgi derken neyi yanlış söylemişim . Asus Rog serisi en premium serilerden zaten şu an için tr de alternatif çıkan kart görünmüyor ve yanlış verdiğimiz bir bilgi yok.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Okumada sorun yaşıyorsunuz galiba yanlış bilgi derken neyi yanlış söylemişim . Asus Rog serisi en premium serilerden zaten şu an için tr de alternatif çıkan kart görünmüyor ve yanlış verdiğimiz bir bilgi yok.
ram için demişim dikkatli bakın isterseniz

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
virgül koymayı unutmuşum
Virgül koysanız da fark etmez , ram tavsiyesi vermedim , anakart hakkında yanlış bilgide vermedim, siz direk gelip anakart üstünden yanlış bilgi verdiğimi söylüyorsunuz .
Böyle bir şey olmadığını belirtincede bu sefer ram için diyorsunuz.

Ekli dosyalar

• bilgi.jpg
    bilgi.jpg
    219.8 KB · Görüntüleme: 8

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
O fiyata z690 da alınabilir. Z690 varken b660 alınır mı bilemiyorum. Seçim sizin tabiki.
Eğer üstte ki Rog üstünde durulmuyorsa burada belirtilen Z serisi olmasından dolayı b serisinden çok daha iyi olacaktır alınabilir ama bana göre de rog serisi ayrı bir havada :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri