Asus Rog Strix B660-A Gaming Wifi DDR5 Alınır Mı?

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Virgül koysanız da fark etmez , ram tavsiyesi vermedim , anakart hakkında yanlış bilgide vermedim, siz direk gelip anakart üstünden yanlış bilgi verdiğimi söylüyorsunuz .
Böyle bir şey olmadığını belirtincede bu sefer ram için diyorsunuz.
yanlış bilgi vermeyin kısmından sonra ramden bahsetmişim benden kaynaklı bir hata olmuş pardon abartmanıza gerek yok

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
yanlış bilgi vermeyin kısmından sonra ramden bahsetmişim benden kaynaklı bir hata olmuş pardon abartmanıza gerek yok
Abartılacak bir şey yazmadım burası da dışarıda olduğu gibi halka açık bir yer sayılıyor ve siz yanlış bilgi deyip beni yalan söylemekle itham ettiniz neyse arkadaşın konusu gereği uzamaması için forum kuralları gereği de olay olmaması için daha çok üstünde durmayacağım. Bu arada burada ram tavsiyesi istenmemiş anakart tavsiyesi ve linki verilmiş onun üstünden konuşuyoruz .
Eğer ki arkadaş ram tavsiyesi isterse herkes o konuda fikrini belirtecektir zaten kimsenin kimseye bir şey deme üstünlük kurma yeri değil , özgür bir ortam :)
Ben tavsiye mi verdim illa alınacaksa alınabilecek 2 si de güzel anakartlar.
Bence olan kısmı üstte arkadaşla konuştuk çok tuzlu olacağı kısmı kendisi de bilincinde o şekilde almayı düşünüyor iyi günler dilerim:) .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri