Rtx 3080 Ti modellerine bakıyordum ve Rog strix modeli'ni gördüm.Asus rog strix modeli soğutma ses ve kalite konusunda en iyisi midir? Ve sizce burdan alınır mı? Site güvenilir midir
Hemen alma , nedeni rtx 4000 seri.Rtx 3080 Ti modellerine bakıyordum ve Rog strix modeli'ni gördüm.Asus rog strix modeli soğutma ses ve kalite konusunda en iyisi midir? Ve sizce burdan alınır mı? Site güvenilir midir
Buda iyiymiş ama zaten 3090 için bile 1000W PSU gerekecek buna 1200W almak gerekir.31700 TL ye RTX 3090 Tİ var
MSI GEFORCE RTX 3090 TI SUPRIM X 24GB GDDR6X 384bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GEFORCE RTX 3090 TI SUPRIM X 24GB GDDR6X 384bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Güç kaynağı sizin önerdiğiniz FSP Hydro PTM Pro 1200W 80+Platinum olacak zaten.MSI SUPRIM X modeli nasıldır?Buda iyiymiş ama zaten 3090 için bile 1000W PSU gerekecek buna 1200W almak gerekir.
MSI markasının en tepesi yani model olarak başarılı. Alınmaz değil, ancak en iyi soğutma tasarımına sahip değil bilginiz olsun. Testlerde Zotac RTX 3090 Ti Amp Extreme modelinden ortalama 5 derece daha sıcak çalışmış. EVGA FTW3 , ASUS TUF ve ROG ve PALIT GAMEROCK modelleri soğutmada başı çekiyorlar.Güç kaynağı sizin önerdiğiniz FSP Hydro PTM Pro 1200W 80+Platinum olacak zaten.MSI SUPRIM X modeli nasıldır?