Asus Rog Strix Scope Deluxe Alınır mı? Tavsiye istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye

Uzun zamandır 2-3 klavye arasında kalmıştım. Steelseries Logitech ve asus markalarının söz gelimi tepe modelleri ilgimi çekiyordu. Bu fiyatları verirken bari kablosuz mu alsam diye düşündüm. Fakat sistemdeki en minimal kablo klavyeye ait olduğu için vazgeçtim. Ve şuan İtopya yukarıda linkini bıraktığım klavyeyi indirimde satıyor. 

Fiyat olarak 1.728,64 ₺ …

tavsiyeniz nedir? Önerebileceğiniz model var mı? Fiyat max 2000₺ olarak belirledim. Sanırım bu klavyeyi alacağım.

Sistemimde eksikliğini hissettiğim son 2 parça vardı klavye ve iyi bir kamera. Böylelikle tek kameram kalıyor.

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cvp: Asus Rog Strix Scope Deluxe Alınır mı? Tavsiye istiyorum

RX Switchlerin NX switchlerden daha başarılı olduğunu düşünüyorum ben. Önerim ROG Scope RX + HyperX bilek desteği olur.

KS

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
RE: Cvp: Asus Rog Strix Scope Deluxe Alınır mı? Tavsiye istiyorum

6980HX' Alıntı:
RX Switchlerin NX switchlerden daha başarılı olduğunu düşünüyorum ben. Önerim ROG Scope RX + HyperX bilek desteği olur.

Acaba klavyeye ait kronik sorunlar mı var ? Yada basma hissiyatı mı kötü? Değerlere baktığımda çok normalde seslerde gayet yeterliydi.

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Atalayq' Alıntı:
6980HX' Alıntı:

Acaba klavyeye ait kronik sorunlar mı var ? Yada basma hissiyatı mı kötü? Değerlere baktığımda çok normalde seslerde gayet yeterliydi.
Hayır, NX switchlerde başarılıdır herhangi bir kronik sorunu yok bildiğim kadarıyla.
RX switchlerin daha sıra dışı bir switch olduğunu düşünüyorum, geleneksel switchlerden farklı tasarımı var. Optik mekanik aynı zamanda.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

2 anahtar türünün de bir problemi yok. RX veya NX fark etmez ikisini de tercih edebilirsiniz. Bu 2 anahtar Chery MX 'in en hızlı anahtarlarına rakip olarak geliştirildiler. RX daha çok incelendi ve deneyimlendi bu yüzden RX seçebilirsiniz.

KS

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420

ugur.gozaydin' Alıntı:
2 anahtar türünün de bir problemi yok. RX veya NX fark etmez ikisini de tercih edebilirsiniz. Bu 2 anahtar Chery MX 'in en hızlı anahtarlarına rakip olarak geliştirildiler. RX daha çok incelendi ve deneyimlendi bu yüzden RX seçebilirsiniz.

NX (Deluxe) modelinin en ucuz modelini bir kere 2k görmüştüm. Ama satıcı içime sinmemişti. Ve asus modeller genelde indirime girmiyor. NX deluxe almaya karar verdim. RX bilek desteksiz. Fiyat olarakta daha iyi geliyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

RX Deluxe modeli bilek desteğine sahip. Ayrıca bilek desteği ayrı olarak 400 TL bandına satılıyor bilginiz olsun.

Aynı paraya gelecekse RX veya NX bence fark etmez. RX anahtar 1.5mm mesafe basımında çalışıyorken NX modeli 1.8mm mesafede çalışıyor aralarındaki en büyük fark tuş yapısında bu. 2 anahtar türü de kullanıcılardan ve inceleme kanallarından geçer not almış anahtarlar.

Sadece ASUS markasının Armory Create yazılımı pek sevilmez. İş görüyor ama genelde beğenilmeyen yazılımlardan birisi. Tek eksiği bu olarak görülebilir. Marka bazında.

KS

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420

Evet bende iki anahtar aradında büyük fark görmedim. Yorumlarda çok iyi. Zaten bu fiyat bandında sorun çıkaran olacağını sanmıyorum.” HyperX ABS Puding Türkçe Tuş Takımı” Seti aldığım için ki buda NX anahtarlara uygun. NX’te karar kıldım. Yorumlarınız için teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri