Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch VS ASUS TUF Gaming K7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
ROG versiyonu alırdım ben.

uğur abi çok teşekkür ederim yanlış anlamassan nedeni yazar mısın senin görüşünü merak ediyorum klavyelerden anlayan nadir adamlardansın

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ROG üründeki Optik anahtarlar ASUS ürün gamında 2. jenarasyon anahtarlar. ASUS ilke TUF K7 ürününde denedi optik anahtarları en büyük sebep bu benim için.

Birde ROG ASUS ürün gamında en tepe seviye. Hem işçilik hem malzeme olarak. Tamam bilek desteği yok ama onuda ASUS 'un kendi ürünü var ileride bütçe olunca 150-200 TL ye alırsınız.

KS

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
ROG üründeki Optik anahtarlar ASUS ürün gamında 2. jenarasyon anahtarlar. ASUS ilke TUF K7 ürününde denedi optik anahtarları en büyük sebep bu benim için.

uğur abi almadan önce  son 1 sorum var 
2 klavyede optik ama fark şu rog scope 1 ms iken k7 0.2 ms aradaki fark çok mu pek bilmiyorum ? adamsın bu arada

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tuşun yapıları farklı. Tamam K7 daha hızlı tepki süresine sahip ama ROG üründeki anahtar ile aynı değiller birebir kıyaslanamazlar. Ben 2 ürünü de genel olarak öneriyorum. Hangisini alırsanız alın pişman etmeyecektir bu fiyata zaten rakipleri yok. Siz bana sordunuz ben kendime alsam ne alırdım diye anlattım sadece.

KS

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tuşun yapıları farklı. Tamam K7 daha hızlı tepki süresine sahip ama ROG üründeki anahtar ile aynı değiller birebir kıyaslanamazlar. Ben 2 ürünü de genel olarak öneriyorum. Hangisini alırsanız alın pişman etmeyecektir bu fiyata zaten rakipleri yok. Siz bana sordunuz ben kendime alsam ne alırdım diye anlattım sadece.

teşekkürler abi 800tlye rog scope rx aldım geri ödemeyle 650 gelecek senin tavsiyenle iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri